OndeRonse verhuist van Bruulpark wegens regen

onderonse

OndeRonse verhuist van Bruulpark naar CC De Ververij. TEAM Ronse organiseert op 12 juli ‘OndeRonse’: een kleurrijk solidariteitsfeest met optredens, lekker eten en kinderanimatie. De organisatie wilt hiermee het warm en solidair karakter van de stad extra in de verf zetten. Plaats van gebeuren moest het Bruulpark worden maar wegens de aanhoudende regen, opteert de organisatie ervoor om het evenement in CC De Ververij te organiseren.

onderonse“We hebben gisteren het Bruulpark bezocht en een aantal stukken waren nu reeds drassig. Gezien de weersvoorspellingen in de komende dagen niet spectaculair beter worden, hebben we ervoor geopteerd om het evenement in het cultureel centrum de Ververij te laten doorgaan” zegt Jan Coornaert van Team Ronse. “Deze locatie is op amper 200 meter van het Bruulpark en biedt de garantie dat we ook bij slecht weer kunnen verder feesten”. Het programma blijft echter ongewijzigd: muziek, kinderanimatie, een geefplein en nog meer.

De organisatie is best tevreden met de affiche van dit jaar. Naast lokale talenten als KAS en de Vrolijke Noten brengen we ook bekendere namen. DJ Rakka is een bom van energie die in talloze clubs doorheen Europa speelt en ook op Polé Polé en Feest in het Park iedereen opzweept met zijn fantastische sets. Folie Douce is dan weer de winnaar van de talentenwedstrijd ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel. Ze spelen deze zomer o.a. op Pukkelpop en zullen met piano en harmonica menigeen diep ontroeren.

Na zonsondergang nodigen we iedereen mee om aan tafel te schuiven voor de iftar-maaltijd die de vereniging nASR voorbereidt.

De opbrengst van de dag gaat zoals steeds naar een goed doel. Dit jaar heeft ons comité gekozen voor het Rode Kruis.

OndeRonse
Een kleurrijk solidariteitsfeest
Zaterdag 12 juli van 16u00 tot 23u00
CC De Ververij, Wolvestraat 37 te Ronse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here