Wat heeft de nieuwe HTC Desire 516 meer

Desire 516

Nieuwe HTC Desire 516: royaal scherm en ondersteuning voor dual SIM-kaart

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, voegt een nieuw model toe aan de Desire-serie: de HTC Desire 516. Het toestel bevat een aantrekkelijk ontwerp en een royaal 5 inch qHD-scherm dat perfect in de hand ligt. Daarnaast beschikt de HTC Desire 516 over een krachtige quadcore processor en dual SIM-kaart ondersteuning waarmee het voor consumenten makkelijker wordt via één toestel hun zakelijke en privécontacten te onderhouden.

Desire 516De nieuwe HTC Desire 516 is voorzien van een 5MP camera aan de achterzijde en een 2MP front-facing camera. Ook bevat het uitstekende grafische mogelijkheden, waarmee elk belangrijk moment in hoge kwaliteit vastgelegd kan worden of het nou gaat om het nemen van foto’s van vrienden of het voeren van een videogesprek met een klant. HTC BlinkFeed zorgt ervoor dat gebruikers altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en updates via social media. Door de dual SIM van de HTC Desire 516 verdwijnt voor consumenten, die werk en privé graag gescheiden willen houden, bovendien de noodzaak om twee telefoons te gebruiken.

“Door het toevoegen van de HTC Desire 516 aan ons portfolio bieden we consumenten nog meer keuze in een aantrekkelijk segment”, zegt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. “Met het heldere en royale scherm en de krachtige processor is de HTC Desire 516 een mooie toevoeging aan onze Desire-serie en het ideale toestel voor consumenten die op zoek zijn naar flexbiliteit en uitgebreide functionaliteit.”

Beschikbaarheid
De HTC Desire 516 is over twee weken beschikbaar in de kleuren Arctic White en Dark Grey. Ben je van plan een nieuwe telefoon aan te schaffen kan je even kijken om je oude telefoon over te laten aan een opkoper. Surf even naar oude-telefoon-verkopen voor meer info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here