Autoliefhebbers kijken uit naar befaamde Pachthofrit

Pachthofrit1Zondag 6 juli 2014, hielden A.C.A.(All Classics Aalst) van 9u tot 13 u op de terreinen van het SVI, Pachthofstraat te Gijzegem hun eerste Cars & Coffee. Een oldtimertreffen voor oldtimers en youngtimers tot 1994. Ieder die had ingeschreven, kreeg naast gratis toegang tot het evenement ook nog een gratis koffie en deelname aan de gratis tombola met fantastische prijzen.

Dat de slechte weersvoorspellingen ons publiek zou afschrikken, werd volledig tegengesproken door de opkomst van 108 wagens en een heel talrijk aantal bezoekers die het evenement kwamen bijwonen. A.C.A. zorgde nog maar eens voor een geslaagd evenement.

Koffie, croissants, chocoladebroodjes en een ruim assortiment dranken aan democratische prijzen zorgden ervoor dat de deelnemers ver over 13u gezellig bleven bijpraten. Geen rondrit deze keer, ook al verleenden de deelnemers die extra service aan hen die er om vroegen, maar het gezellig samenzijn stond centraal.

op zaterdag 23 augustus 2014 richt A.C.A.(All Classics Aalst) terug de befaamde Pachthofrit in die ondertussen reeds aan haar derde editie toe is.

Een rondrit van een 70-tal km met roadbook en de nodige tussenstop. Er is mogelijkheid te starten vanaf 15u tot 17u. De deelnemers ontvangen naast het roadbook ook nog 3 consumpties, een rallyplaat en en extra aandenken. En dit alles slechts voor € 10 per ingeschreven wagen. Alle inschrijvingen kunnen gebeuren via de website www.pachthofrit.be waar u natuurlijk ook nog meer info kan vinden over onze oldtimervereniging.

Pachthofrit

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here