Interview Pletinckx Melissa voor Miss Exclusive

Pletinckx Melissa

Pletinckx MelissaPletinckx Melissa is finaliste nummer 10 voor Miss Exclusive. Deze lieve dame is behulpzaam, spontaan, altijd vrolijk. Melissa loopt op school in Kaho St Lieven Aalst. Ook later voor de klas wil ze zo blijven. Met interview leren we Melissa toch een beetje meer kennen. Wil je supporteren voor haar, stem dan voor deze tiende kandidaat tijdens de Miss Exclusive verkiezing.

Waar bent u geboren en stel uzelf voor.
Ik ben Pletinckx Melissa, 19 jaar, en woonachtig te Galmaarden (geboren te Jette). Ik studeer Bachelor Kleuteronderwijs te Kaho St Lieven Aalst. Mijn karakter kan ik omschrijven als lief, behulpzaam, spontaan, altijd vrolijk, en als ik ergens wil voor gaan zet ik mij daar de volle 100% voor in.

Wat was de aanleiding om aan Miss Exclusive deel te nemen
Ik denk dat uiteraard iedereen het doel heeft om te winnen. Maar bij mij gaat het ook zeker en vast om de ervaring. Ikzelf sta zeer graag voor de lens en wil steeds mooie foto’s bekomen. Miss Exclusive biedt mij hierin de kans om vele tips & tricks te leren.

Kunt u wat vertellen over uw hobby’s
Mijn hobby’s bestaan vooral uit fitnessen. Sinds enkele maanden ben ik volop bezig aan het trainen om tegen de zomer een strak en slank lichaam te hebben zodat ik zeker de titel “Finaliste Miss Exclusive” waard ben, en natuurlijk ook om mijzelf goed te voelen in mijn vel. Ik zit er toch bijna elke dag 2 uur, niet omdat het moet, maar omdat ik het graag doe en mezelf graag motiveer. Buiten fitnessen is het momenteel druk studeren voor mijn examens. En de rest van mij tijd probeer ik zoveel mogelijk te spenderen aan mijn vriend Robin, mijn familie en vrienden.

Wat is het vakantieland van uw dromen
Van kleins af aan heb ik altijd al op vakantie willen gaan naar Spanje. Tot nu toe is dat er nog altijd niet van gekomen maar ik hoop hier snel eens werk van te kunnen maken.

Welke rol in welke film had u willen spelen
Shailene Woodley die de rol van Beatrice “Tris” Prior speelt in de film “Divergent”. Een jonge, natuurlijke, sterke vrouw. Een echt voorbeeld.

Wanneer was u voor het laatst verliefd
Ik ben sinds kort een halfjaar samen met mijn vriend Robin. Hij steunt mij enorm in dit avontuur, waarvoor ik hem heel dankbaar ben en hem elke dag alleen maar liever en liever zie. Met hem zie ik mijn toekomst.

Heeft u wel eens een belangrijke vriendschap verbroken
Ja, met één van mijn beste vriendinnen. Er kwam jaloezie in het spel waardoor ze zich begon te kleden zoals mij, dezelfde make- up aanbracht, en me vooral veel beloog. Mijn vertrouwen was geschonden en ik wou onmiddellijk de vriendschap verbreken. Nu , een jaar later hebben we terug wat contact, maar het is niet meer zoals voordien.

Als u vandaag ineens alles zou durven, wat zou u dan als eerste doen
Ik heb altijd al eens willen skydiven, gewoon voor de kick, moet super zijn!

Wanneer was u voor het laatst zenuwachtig
Ik ben momenteel in mijn examenperiode, en dat is gewoon één lange stressy periode. Gelukkig is die bijna afgelopen en kan ik genieten van een welverdiende vakantie.

Gaat u wel eens alleen uit
Enkele maanden terug bestond een groot deel van mijn vrije tijd nog gewoon uit weggaan met vrienden. Elk weekend waren wij wel op stap. Sinds ik een relatie heb is dit vermindert, niet omdat het moet, maar omdat ik veel liever tijd doorbreng met de jongen die ik graag zie dan te gaan feesten. En als ik het nog eens doe, dan is het ofwel samen met hem, ofwel nog eens een ladiesnight met de vriendinnen.

Welke dag zou u willen overdoen
Onze eerste fotoshoot op 1 juni, was een super ervaring. Ik doe niets liever dan voor de lens staan en hoop hier echt mee verder te geraken in de toekomst.

Miss Exclusive is één van de grootste Miss verkiezingen van het land die reeds vijf jaar bestaat. Miss Exclusive verkiest elk jaar het meest exclusieve meisje van ons land. Miss Exclusive staat voor glamour, extravagantie, stijl & natuurlijke schoonheid. Meer op www.missexclusive.be en www.facebook.com/missexclusiveofficial

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here