Showbeest Sergio brengt nieuwe single uit

sergioShowbeest Sergio brengt nieuwe single ‘Alleen bij jou’ uit op 49ste verjaardag!

Serge Jean Karel Quisquater, beter bekend als showbeest Sergio, wordt (zaterdag 5 juli, de dag dat De Rode Duivels de Argentijnen over de knie leggen) 49 jaar! Van enig verlies van wilde haren mag dan wel nog maar in beperkte mate sprake zijn, op muzikaal gebied kan vulkanische Sergio zijn lavastroom aan energie sinds 2013 alleszins perfect kanaliseren, en dat leidt tot prachtige Nederlandstalige nummers met een ongekende ingehouden kracht en emotie.

Met de bloedmooie singles ‘Je eigen leven’ en ‘Ik kan niet zonder jou’ verbaasde hij vorig jaar vriend en vijand en greep hij (spreekwoordelijk dan) vele mensen bij de keel. ‘Je eigen leven’ leverde Sergio zelfs een nominatie op voor de Radio 2 Zomerhit-trofee in de categorie ‘Beste Nederlandstalige Lied’.

Met zijn nieuwe single ‘Alleen bij jou’ schenkt Sergio ons aan de vooravond van zijn 49ste verjaardag opnieuw een pakkend en emotievol nummer. Zijn warme stem, de meeslepende muziek en ijzersterke productie blenden opnieuw perfect tot een muzikaal pareltje!

‘Alleen bij jou’, de nieuwe single van Sergio is vanaf zaterdag 5 juli digitaal verkrijgbaar via iTunes! Een echt prachtig nummer met de stem van Sergio Quisquater zoals we hem kennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here