N-VA klaar voor Europese aftrap

euroN-VA klaar voor Europese aftrap. Deze week werd het nieuw verkozen Europees Parlement officieel geïnstalleerd in Straatsburg. Europa staat voor grote uitdagingen. De vierkoppige Europese N-VA-ploeg is klaar om stevig aan de slag te gaan.

De vier N-VA-Europarlementsleden zullen zetelen in volgende commissies:

Johan Van Overtveldt wordt vast lid in de commissie economische en monetaire zaken en plaatsvervanger in de commissie industrie, onderzoek en energie.
Helga Stevens wordt vast lid in de commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken en plaatsvervanger in de commissie werkgelegenheid en sociale zaken.

Mark Demesmaeker blijft vast lid in de commissie buitenlandse zaken en plaatsvervanger in de commissie milieu, volksgezondheid en voedselveiligheid.
Louis Ide wordt vast lid in de commissie interne markt en consumentenbescherming en plaatsvervanger in de commissie internationale handel.
N-VA-delegatieleider Johan Van Overtveldt: “In deze commissies komen de belangrijkste thema’s aan bod waarop wij tijdens de campagne hard hebben ingezet. Mijn drie collega’s en ikzelf zullen onze expertise voluit in praktijk kunnen brengen om te komen tot een Europa dat sterk is waar nodig, dat concrete meerwaarde biedt en de welvaart en het welzijn van zijn burgers bevordert.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here