Bioboerderij De Loods zorgt voor groentebuffet bij BBQ

bbqVeggies veroveren de BBQ. Op 5 juli veroveren gegrilde groentjes, tofubrochettes en seitanspiesjes de barbecue, want dan organiseert EVA de vierde editie van de Nationale Veggie BBQ-dag!

Je kunt ook diervriendelijk barbecueën. Om aan te tonen hoe lekker en gemakkelijk dit is, lanceerde EVA in 2010 de Nationale Veggie BBQ-dag. Deze trend werd snel opgepikt, want we zien dat meer en meer veggie suggesties opduiken in barbecuespecials en plantaardige bereidingen een plekje krijgen op de grill.

Op zaterdag 5 juli wil EVA zoveel mogelijk mensen veggie laten barbecueën. Dat kan bij hen thuis zijn, bij familie en vrienden, in het park … Wie geen zin heeft om zelf te grillen, kan aanschuiven bij een van de lokale EVA-groepen. In Aalst kun je genieten van een heerlijke bio-veggie BBQ. Bioboerderij De Loods zorgt opnieuw voor een groentebuffet.

Voor wie er zelf een eetfestijn van wil maken, maar niet weten hoe eraan te beginnen, organiseert EVA Veggie BBQ-workshops. Ze zijn een groot succes, want bijna alle workshops zijn volzet. Er is dus duidelijk vraag naar veggie BBQ-tips. Er gaan workshops door in Gent, Brugge en Antwerpen.

En dat is nog niet alles: wie meedoet met de Nationale Veggie BBQ-dag, maakt kans op een plantaardig BBQ-pakket van Greenway met brochettes en Chick’Pieces. Neem een fotootje van je veggie barbecue op 5 juli en zet het op de facebookpagina van EVA. Misschien ben je bij de gelukkigen! De winnaars worden persoonlijk verwittigd en kunnen hun pakket ophalen in Greenway Gent of Leuven.

Veggie BBQ in Aalst:

Datum: 5 juli 2014 van 11u30 tot 14u en van 17u tot 21u

Locatie: Bioboerderij De Loods, Kerrebroekstraat 145, 9300 Aalst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here