Matthias Lens stelt nieuw album voor op Sinksenfoor

upstarsMatthias Lens stelt nieuw album ‘De Mooiste Musettes’ voor op Sinksenfoor

Na zijn gedurfde, maar weloverdachte stap om uit het succesvolle accordeonduo The Sunsets te stappen, bouwt Matthias Lens met veel inzet, visie én succes aan zijn solo-carrière. In augustus 2013 bracht hij z’n (titelloze) solo-debuutalbum uit en dat was meteen een schot in de roos: hij stond er maar liefst 8 weken mee in de Top 15 van de Ultratop Albumcharts, waarvan zelfs 3 weken op #4!!, zijn agenda puilt uit en onlangs werd hij ook als één van de eerste artiesten aangekondigd voor het Schlagerfestival 2015, waar hij dan voor het eerst als solo-artiest zal staan…kortom, het gaat zeer goed met Matthias Lens, en dus is het de geknipte tijd voor een nieuw album!

Op ‘De Mooiste Musettes’ verzamelt Matthias Lens de grootste klassiekers en leukste melodieën uit dit pittige en soms ook heerlijk melancholische genre. Van ‘Reine de musette’, ‘Sous le ciel de Paris’, ‘Indifférence’ en ‘La vie en rose’, tot ‘Valse d’Amélie’, ‘Les filles du bord de mer’ en zelfs zijn eigen Musette ‘Valse de Lens’. ‘De Mooiste Musettes’ van Matthias Lens is een meeslepend en sfeervol instrumentaal pareltje!

Matthias trakteert collega-artiesten op smoutebollen en ritje op authentieke paardencarrousel!

Om zijn nieuwe cd ‘De Mooiste Musettes’ voor te stellen, nodigde Matthias Lens de pers, naaste familie en collega-artiesten gisteren (maandag 30 juni) uit op de Sinksenfoor in Antwerpen. In de uiterst gezellige ‘Tearoom Carousel’ trakteerde de accordeonist z’n genodigden op heerlijke smoutebollen…en daarna was het tijd voor een ritje op de prachtige authentieke paardencarrousel daar recht tegenover. O.a. collega’s Lindsay, Luc Steeno, Sergio, Eveline Cannoot, Filip D’haeze en natuurlijk ook partner Laura Lynn, lieten het kind in zich maar wat graag los en genoten, terwijl de sfeervolle Musette-klassiekers van Matthias Lens door de boxen galmden, met volle teugen van enkele geanimeerde rondjes.

‘De Mooiste Musettes’, het nieuwe album van Matthias Lens, ligt nu in de winkel en is ook HIER verkrijgbaar via iTunes!

Tracklist
01.Reine de Musette
02.Sous le ciel de Paris
03.Indifférence
04.La Foule
05.Les fiancés d’Auvergne
06.Pigalle
07.Valse d’Amélie
08.Les filles du bord de mer
09.Biscaya
10.Valse de Lens (eigen nummer)
11.La vie en rose
12.Tico Tico

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here