Gentenaar wint Design Your Evoque wedstrijd

Hans Boelaert en zijn vriendin poseren fier naast zijn zelfontworpen ‘Chalkboard Love’
Hans Boelaert en zijn vriendin poseren fier naast zijn zelfontworpen ‘Chalkboard Love’
Hans Boelaert en zijn vriendin poseren fier naast zijn zelfontworpen ‘Chalkboard Love’
Hans Boelaert en zijn vriendin poseren fier naast zijn zelfontworpen ‘Chalkboard Love’

Gentenaar wint  Design Your Evoque wedstrijd. De ‘Design Your Evoque’-wedstrijd heeft een winnaar, en wat voor één! ‘Chalkboard Love’ sleepte meer dan 3600 stemmen in de wacht, wat maakt dat ontwerper Hans Boelaert aan de haal gaat met de hoofdprijs. Hij neemt gedurende 6 maanden plaats aan het stuur van zijn zelfontworpen Range Rover Evoque. De officiële ceremonie van de sleuteloverhandiging volgt tijdens het Antwerp Fashion Festival op vrijdag 12 september 2014.

De fans hebben beslist – ‘Chalkboard Love’ wint op overtuigende wijze de wedstrijd ‘Design Your Evoque’, georganiseerd door Land Rover. Met meer dan 3600 voorkeursstemmen gaat de wagen zijn concurrenten ‘Pied de Poule’ (1500) ‘Feline’ (360) ‘Distortion’ (65) en ‘Vintage’ (35) vooraf.

Hans Boelaert en zijn vriendin poseren fier naast zijn zelfontworpen ‘Chalkboard Love’.

Isabelle Michiels, PR Manager Jaguar Land Rover Belux: “Ik wens alle vijf finalisten uitdrukkelijk te feliciteren voor hun ontwerpen, ze waren echt aan elkaar gewaagd! Ik geloof dat ‘Chalkboard Love’ zo sterk scoorde, omdat het ontwerp mooi aansluit bij de hippe koffiecultuur van vandaag. In die zogenaamde barista-bars, staan gezelligheid, authenticiteit en vakmanschap centraal, bij voorkeur gepresenteerd in zwierige letters op een vintage krijtbord.”

Uiteraard is ook Hans Boelaert erg tevreden: “Ik ben heel blij met mijn overwinning! Ik ging voluit voor de promotie van mijn model: vrienden dagelijks oproepen tot stemmen, het uitwerken van verschillende originele campagnebeelden, mensen aanspreken op straat en op evenementen … noem maar op. Aan iedereen die voor ‘Chalkboard Love’ gestemd heeft, dankjewel! Het is een gewéldig gevoel te weten dat ik zes maanden in mijn eigen unieke Range Rover Evoque zal kunnen rondrijden.”

Een knappe verzameling ultragepersonaliseerde wagens

Naast de 5 modellen die de finale haalden, ging Land Rover ook aan de slag met de ontwerpen van elk van de juryleden. De 10 modellen zetten de personalisatiemogelijkheden van de Range Rover Evoque elk op geheel eigen wijze in de verf. Ze zullen gedurende de zomermaanden te bewonderen zijn in het straatbeeld, waarna Hans Boelaert op 12 september tijdens het Antwerp Fashion Festival de sleutels van zijn ‘Chalkboard Love’ overhandigd krijgt.

Het verhaal zet zich verder…

Het succes en de weerklank van de Belgische editie inspireert Land Rover om ook in andere landen de wedstrijd op te zetten, waarbij er reeds concrete plannen op tafel liggen om de actie deze zomer in Nederland te ontrollen. Ook de VS en Frankrijk hebben reeds interesse getoond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here