Andy Sergeant brengt zijn zomersingle uit

andy sergeant

andy sergeantDe zomervakantie is begonnen en deze plaat moet je gehoord hebben: Moving Out! Twee maanden na het verschijnen van zijn debuutalbum ‘What I Want’ brengt Andy Sergeant zijn zomersingle uit. Het nummer heet ‘Moving Out’ en is een frisse popsong met een funky touch.

‘Moving Out’ gaat over het moment waarop je het ouderlijk huis wil verlaten om de wijde wereld in te trekken. “Als puber kijk je uit naar je zelfstandig leven, waar alles zoveel beter lijkt en waar je eindelijk zelf je beslissingen kan nemen. Wat natuurlijk niet hélemaal waar is. Dit nummer is een van mijn favoriete nummers op het album!”, zegt hij zelf.

Andy schreef het nummer volledig zelf en werd in de studio bijgestaan door de muzikanten van o.a. Clouseau, Natalia, K’s Choice en Soulsister. Dankzij backing vocals Stef Caers en Monique Harcum, bekend van o.a. The Voice Van Vlaanderen, kreeg het nummer een erg leuke en losse sfeer, de ideale soundtrack voor een zomers terrasje, als je stil kan blijven zitten uiteraard …

Bij deze zomersingle hoort ook een nieuwe videoclip. Een team van maar liefst 15 mensen werkte twee dagen intensief om tot dit resultaat te komen.

“Ik wou dat de videoclip voor dit nummer echt naar een feestgevoel toewerkte, dus vond ik het belangrijk om niet alleen in beeld te zijn, maar mij te laten omringen door enkele tegenspelers. En met deze acht jonge danstalenten is dat erg goed meegevallen!”

In het eerste weekend werd de clip reeds meer dan 1500 keer bekeken via het YouTube kanaal van Andy en ondertussen staat de teller al op ruim 2000 views.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here