Night Fever in premiere Witte Paard te Blankenberge

witte paard Blankenbergen

witte paard BlankenbergenNog een paar weken wachten en het is weer zover, de première van de nieuwste show (Night Fever) in het Witte Paard te Blankenberge. Al jaren staat het Witte Paard garant voor show, gezelligheid, humor met een lach en een traan kortom top entertaiment voor de ganse familie!

Heel wat nationale en internationale gasten stonden reeds op het podium van deze zaal. Denken we maar aan Gaston en Leo, (die in de jaren zestig, zelfs in het Engels optraden vanwege de vele Engelse toeristen die Blankenberge aandeden), Yvonne Verbeeck, Caals en Van Vooren, Tania Dexters, Helmut Lotti. Internationaal denken we daarbij aan o.a aan Rob De Nys, Johnny Logan, Katrina (ex-Katrina & The Waves) en tal van anderen die we zeker nog vergeten. Kortom een bewijs dat de mensen van Het Witte paard het klappen van de (show)zweep zeker kennen.

Sedert 1936 tot vandaag, al meer dan 75 jaar lang, jaar na jaar zijn de shows gegroeid. Sinds 2009 is de zaak in handen van de vierde generatie. Sinds enkele jaren is het Witte Paard Facility Center in Blankenberge uitgebreid met het 4-sterren hotel Pantheon Palace en het restaurant De Kotee Jardin. In 2012 kwam de zaak op de zeedijk te Knokke erbij en de uitbating van de verschillende zalen in het casino van Blankenberge. In oktober 2013 opende Het Witte Paard een kinderspeeldorp. Deze speeltuin in de grote zaal van Het Witte Paard overbrugt de periode van oktober tot juni. In de zomer blijft de focus natuurlijk op de Witte Paard revueshow. Een traditie die blijft evolueren……

Sinds vijf jaar werken ze met het eigen Witte Paard orkest onder leiding van Patrick Desmedt. Het schitterende Witte Paard ballet vertolkt, onder leiding van choreografe Gwen Hamerlynck, een spetterend dansspektakel doorheen de bijna vier uur durende show. Nele Goossens maakt voor de zesde maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow.

Ze heeft in Peter Thyssen (“Samson & Gert”, “Crimiclowns”, “Wolven”, …) een nieuwe sidekick gevonden. Peter staat, na een geslaagd debuut, voor de tweede keer op rij in de revueshow van Het Witte Paard. Voor de zomer van 2014 hebben we voor enkele nieuwe gezichten gezorgd. Patrick Onzia (“Familie”, “Studio 100”, “Dobus de Clown”), Hilde Van Wesepoel (“Familie”, musicals “My Fair Lady” en “Camelot”) en Martijn Claes (musicals “The Wiz” en “Assepoester”) staan ook met trots te blinken op de affiche .

Internationaal doet men dit jaar beroep op Jimmy Helms. Jimmy Helms, original leadvocals London Beat is de top of the bill van de zomerrevue 2014, de revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde muziek, hilarische sketches, machtige dans en oogverblindende kostuums. Hij loopt van vrijdag 11juli tot en met maandag 1 september 2014 in Blankenberge. Het geheel wordt extra gekruid met twee internationale verrassingsacts, waarvan één winnaar van de Golden Clown Award in Monte Carlo en één muzikale act. Wij kijken alvast ongeduldig uit naar de pemière op vrijdag 11 juli van “Night Fever”. Website: www.witte-paard.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here