Voetbalsamenvattingen Jupiler Pro League blijven bij VTM

voetvalVoetbalsamenvattingen Jupiler Pro League blijven bij VTM. MEDIALAAN is zeer tevreden met de beslissing van de Pro League over de toewijzing van de open net rechten van de Jupiler Pro League aan VTM. Hierdoor blijven de samenvattingen de komende drie jaar bij VTM onder Stadion-vlag.

Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur VTM NIEUWS: “We hebben de afgelopen drie jaar sterk geïnvesteerd in Stadion en in voetbalverslaggeving in VTM NIEUWS, met groeiend succes tot gevolg. We zijn ontzettend blij dat we dit traject kunnen verderzetten. En dat de kijkers duidelijkheid hebben dat ze opnieuw bij ons terecht kunnen voor het Belgische voetbal.”

Peter Denruyter, head of sports VTM NIEUWS: “Stadion wordt de komende drie jaar nog beter. We gaan er met volle goesting keihard tegenaan om het nieuwe seizoen in te zetten, op 20 juli 2014 met de Supercup-match Anderlecht-Lokeren en vanaf 25 juli 2014 met de nieuwe competitie. Onze presentatoren Tom Coninx en Maarten Breckx en onze commentatoren Dirk Deferme en Jan Dewijngaert zijn er helemaal klaar voor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here