Interview – Charlotte Babalola voor Miss Exclusive

Charlotte Babalola RWD_ME FLYER FINALISTEN22

Charlotte Babalola RWD_ME FLYER FINALISTEN22De vijfde editie voor Miss Exclusive is officieel gestart. Uit meer dan 1502 inschrijvingen zijn 23 kandidaten gekozen. Belg.be stelde aan de 23 kandidaten elk 10 vragen in een exclusief interview. Hiervan het resultaat. Op die manier kan je deze verkiezing achter de schermen volgen en supporteren voor uw eigen favoriet. Wij stellen Charlotte Babalola aan u voor.

Waar bent u geboren en stel uzelf voor.
Ik ben Charlotte Babalola, 16 jaar en geboren te Lier. Ik ga naar school op de kunsthumaniora in Antwerpen. Dat combineer ik met mijn twee grootste passies, fitness en zang.

Welke boodschap zou je willen uitdragen als Miss Exclusive ?
Als Miss Exclusive zou ik het motto ‘Keep on going no matter what’ dragen. Hiermee wil ik de  mensen motiveren om door te zetten en niet op te geven, hoe moeilijk het ook is. Ik zou hier graag een voorbeeld van zijn en bewijzen dat hard werken wel degelijk loont.

2 Wat zijn je toekomstplannen op korte termijn ?
Mijn plannen op korte termijn zijn vooral mijn studies afronden. Daarnaast wil ik graag meer ervaring opdoen om zelfstandiger te worden en veel mensen te leren kennen omdat ik vind dat dit de basis is van iemand die de meeste slaagkansen heeft in de toekomst.

3 Met welk dier of bloem zou je u zelf willen vergelijken ?
Als ik mezelf zou vergelijken met een dier , dat is het een hond. Een hond is trouw, zoekt gezelligheid bij mensen en beschermt zijn dierbare naasten. Dit zijn enkele eigenschappen die ik ook wel bij mezelf terugvind.

4 Van welke beroemdheid greep de dood u het meest aan ?
Michael Jackson was één van mijn grootste pop Idolen en had enorm veel talenten. Zijn te vroege dood heeft mij dan ook enorm aangegrepen omdat ik ongetwijfeld nog meer van zijn werk wilde zien en horen.

5 Mogen partners geheimen voor elkaar hebben ?
Als ik later een paar geheimen voor mijn partner heb, of hij voor mij, zou ik dat helemaal niet zo erg vinden. Maar het mag zeker niet de relatie beïnvloeden, als het maar goed geaarde geheimen zijn.

6 Wat kan u in mensen vreselijk ergeren ?
Wat mij vooral ergert bij andere mensen is de onvriendelijkheid en negatieve ingesteldheid. Een mens is tien keer mooier als hij of zij met een lach in het leven staat, respectvol is en andere mensen graag ziet voor wie ze zijn.

7 Doet u ook aan sport ?
Als het gaat over sport, moet ik zeker niet onderdoen. Ik ga namelijk 5 keer per week fitnessen. Op deze volharding ben ik dan ook fier.

8 Volg je het wereldnieuws ?
Het algemeen wereldnieuws volg ik voor zover het in de media komt. Ik volg de hoofdlijnen maar zelden tot in detail.

9 Wat is uw slechtste eigenschap ?
Mijn slechtste eigenschap is dat ik me soms kleine dingen heel hard aantrek. Het is vooral dan het piekeren dat mij het meeste stoort.

10 Bent u gelovig ?
Ik ben zeer gelovig maar ik geloof simpelweg in MIJN God zoals iedereen in ZIJN God geloofd. Dan heb ik het vooral over geloven dat je doelen in het leven kan bereiken en het geloven in jezelf. Het is dit geloof dat mij sterk maakt en mij beter in het leven doet staan.

Miss Exclusive is één van de grootste Miss verkiezingen van het land die reeds vijf jaar bestaat. Miss Exclusive verkiest elk jaar het meest exclusieve meisje van ons land. Miss Exclusive staat voor glamour, extravagantie, stijl & natuurlijke schoonheid. Meer op www.missexclusive.be en www.facebook.com/missexclusiveofficial

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here