Rode Duivels scoren ook naast het veld

voetbalDe Rode Duivels scoren ook naast het veld. De populairste Rode Duivel voor een affaire is Dries Mertens

De Rode Duivels hoeven donderdag niet te scoren om hun plek in de 8ste finales te waarborgen. Toch scoren ze punten naast het veld. Want waar de meeste mannen op het spel gefixeerd zijn, slaat de fantasie van menig vrouw op hol bij het zien van de bezwete lichamen van ‘onze jongens’. Datingsite Victoria Milan deed onderzoek naar de populairste spelers en vroeg met wie de Belgische dames een caipirinha willen drinken.

Hij is niet erg groot maar steekt er in deze peiling wel met kop en schouders boven uit. Dries Mertens wordt door veertig procent van de Belgische vrouwen als het lekkerste hapje van de Rode Duivels gezien. Ook Romelu Lukaku en Daniel Van Buyten scoren hoog als affairemateriaal (respectievelijk achttien en dertien procent). Dit zijn resultaten uit een onderzoek onder 1.866 Belgische vrouwelijke leden van Victoria Milan.

De minst populaire Rode Duivel is Steven Defour, en ook Eden Hazard mag volgens de Belgische dames plaatsnemen op de bank. Beide heren worden door de Belgische vrouwen niet beschouwd als affairemateriaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here