Philippe Geubels dringend op zoek naar lookalikes

Philippe Geubels

Philippe GeubelsHet management van Philippe Geubels is dringend op zoek naar lookalikes. “Als je Philippe Geubels bent, heb je het maar al druk. Té druk. Een presentatie hier, een optreden daar en de man moet ook ooit eens slapen. Daarom gaan wij op zoek naar nóg Philippe Geubelsen. Die kunnen hem vervangen wanneer het nodig is.”

Samen met jullie gaan we op zoek naar Philippe Geubels – lookalikes: mannen (of vrouwen) die weleens verward worden met deze kale, gebrilde comedian kunnen zich zo snel mogelijk aanmelden via pers@pretpraters.be. Een eenvoudig mailtje met naam, voornaam, email-adres en een foto volstaat.

De allerbeste lookalikes vallen uiteraard in de prijzen en zijn o.a. welkom op 1 van de try-outs van Philippe op de Gentse Feesten in Vooruit tijdens hét festival van de humor: Prettige Feesten. Er wordt een publieksprijs uitgereikt voor de meeste likes , én een juryprijs.

Natuurlijk heeft een “Philippe Geubels van den Aldi” ook zekere verplichtingen. Al op zaterdag 19 juli hebben we immers een Geubels nodig om in te vallen voor de echte. Een winnaar van onze wedstrijd moet die namiddag en avond dus zeker vrij zijn.

Meedoen? Stemmen?

Surf dan naar www.geubelslookalikes.weebly.com.
Inschrijven kan t.e.m. 23u00 op zondag 13 juli 2014.
Op 15 juli 2014 worden de winnaars bekend gemaakt!
Zij krijgen een persoonlijke mail toegestuurd en op op de website worden de ze bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here