VIDEO – Sexuele aanrandingen in Juprelle

politiefotoVIDEO – Sexuele aanrandingen in Juprelle. Op vraag van het parket van Luik verspreidt de politie volgend opsporingsbericht: Op 14 augustus 2012 omstreeks 10.30 uur jogde een vrouw ter hoogte van de verkaveling aan het station van LIERS. Terwijl ze aan het lopen was werd ze ingehaald door een fietser. Hij wierp zijn fiets op de grond, ging achter haar aan en stak zijn broek af. De man sprong op het slachtoffer omarmde haar en begon haar te betasten. Hij vluchtte weg in de richting van het station van LIERS.

Bijna één jaar later, op 19 juli 2013 omstreeks 10.45 uur werd een andere vrouw het slachtoffer van dezelfde dader. Zij liet haar hond uit langsheen de route Provinciale in JUPRELLE. De dader reed opnieuw met de fiets. Hij stopte vlak achter haar, poogde haar te verkrachten en vluchtte nadien weg.

Persoonsbeschrijving
Dit zijn de twee robotfoto’s die de slachtoffers hebben kunnen opstellen :
De agressor is 45 jaar oud en mager. Hij is 1m70 groot, heeft lichte ogen en draagt een bril met goudkleurig montuur.

Hij verplaatst zich met een wit – zwarte mountainbike. Het is mogelijk dat de dader zich verplaatst op de lijn 31 – 210 van RAVEL (Ans-St-Nicolas-Liers-Juprelle).

Herkent u de man op de robot of was uzelf het slachtoffer van deze man of weet u meer over de feiten; neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300

U kan de video van deze feiten herbekijken op www.politie.be in de rubriek «Crime Clips».

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here