Cars en Coffeezondag Gijzegem-Aalst

pachthofOp zondag 06 juli 2014 is het zover. All Classics Aalst (ACA) & Radio Montana presenteren hun 1e Cars & Coffee. Dit spektakel start om 9:00 en eindigt om 13:00u .. Waar??? Privé terrein school SVI in de Pachthofstraat 3 te 9308 Gijzegem….

Deze happening is voor alle Oldtimers, Youngtimers tot 1994, alle Cabrio Modellen (onbeperkte leeftijd) en natuurlijk mogen we de Sport Cars ook niet ontbreken. ( Geen extreme Tuning Wagens toegestaan. )

Voor wie graag van wagens geniet en houdt van een gezellige babbel over ronkende motoren en dergelijke is dit het juiste adres. Dit is een uitgelezen kans om verschillende merken te komen bewonderen.

oltimers en carsIedere deelnemer die zich voor dit event inschrijft ( IS HELEMAAL GRATIS) op www.pachthofrit.be krijgt een Gratis Koffie en deelname aan onze Tombola met tal van leuke prijzen !!!

U kan er ook ontbijten (koffiekoeken en drank te verkrijgen aan democratische prijzen) en voor de lang-blijvers kunnen aperitieven aan de “cava-bar”…..kortom gezelligheid ten top…!

 

Alsook het Nieuwe Bier ” Wieze Tripel” zal aanwezig zijn. Wees er bij en kom in clubverband of solo, vrienden zijn er steeds met dezelfde passie!

Meer info bij Old – & Youngtimerclub All Classics Aalst
Adviseur Verantwoordelijke Ritten & Evenementen
De Pauw Mario
0470 / 538 770
oldtimers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here