Wordt carnavalskraker Snollebolleke de zomerhit van 2014

snollekebollekeWordt carnavalskraker Snollebolleke de zomerhit van 2014? Het was in Nederland al dé carnavalskraker van 2014 en mocht ook in ons land al op de nodige airplay rekenen, maar het monsterlijk aanstekelijke ‘Snollebolleke’ van Snollebollekes zou zomaar eens dé zomerhit van 2014 kunnen worden in Vlaanderen. MNM-dj Peter Van de Veire draaide het nummer in de carnavalsperiode al in zijn ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’, maar stak de lont pas echt in het kruitvat tijdens de momenteel lopende editie van “Marathonradio”.

‘Snollebolleke’ werd zowat de ongekroonde soundtrack van “Marathonradio” en groeide de laatste weken uit tot een regelrechte culthit onder de studenten. Het is de “ontstressplaat” bij uitstek voor de studerende jeugd, de clip werd al meer dan 1 miljoen!! keer bekeken op youtube en de single staat ondertussen ook stijf in de Top 10 van iTunes geparkeerd bij ons, dus zullen de hitlijsten spoedig volgen…en dan is er aan de ‘Snollebollekes-hype’ geen ontkomen meer aan!

Komende maandag – 23 juni – wordt “Marathonradio” op MNM afgesloten met de “Marathonradio Top 100” die wordt uitgezonden tussen 08u00 en 16u00. Snollebollekes zal ook langslopen bij MNM maandag om de hitsingle ‘Snollebolleke’ live te brengen. Dus als je wil weten hoe hoog ‘Snollebolleke’ geëindigd is in de Marathonradio Top 100, moet je gewoon luisteren naar MNM tussen 08u00 en 16u00!

Bekijk HIER de videoclip van ‘Snollebolleke’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here