Panini Ruilbeurs op zondag 22 juni in Welle

panini ruilbeurs

panini ruilbeursPanini Ruilbeurs op zondag 22 juni in Welle (Denderleeuw)

De aftrap voor het WK voetbal in Brazilië is ondertussen gegeven en de voetbalkoorts zal ongetwijfeld naar ongekende hoogten stijgen. Wat gaat België doen en zal Brazilië zijn 6de cup verzamelen?

En stijgt de koorts ondertussen ook bij jezelf, omdat je ze ál-le-maal wil verzamelen, die stickers? Met andere woorden: je wil dat je Panini-boek vol geraakt en dat het niet bij die 6 schamele stickertjes blijft!

Omdat vzw Tés Van Oèrre Zeggen (TVOZ) uit Welle écht wel met je lichamelijke en geestelijke gezondheid begaan is, heeft zij een remedie gevonden tegen je verzamelkoorts, namelijk een ruilbeurs.

Die heeft plaats op zondag 22 juni om 15.00 uur in Café Snooker-time in de Langestraat in Welle. Ruil daar je dubbele stickers voor die 6 die je nog mankeert. De toegang is volledig gratis.

Blijf niet op de bank zitten en scoor met een album dat vol is vóór de Rode Duivels voor de 1e keer Wereldkampioen worden!

Je kunt op verlengingen spelen, want in ‘De Snooker’ zelf kun je om 18.00 uur de match België-Rusland volgen. En bij Frituur Koen kun je terecht voor een lekkere friet met Diabolo-saus.

Namens TVOZ
Stevanini en Janini, aka The Paninibrothers

http://fb.com/tvoz.welle
http://www.tvoz.be

Over vzw TVOZ
vzw TVOZ bestaat al meer dan 15 jaar en heeft tot doelstelling het organiseren van socio-culturele evenementen. Zij brachten in het verleden al de Grootste Rommelmarkt en Garageverkoop van Vlaanderen, Blues nachten, Kroegentochten, Ierse avonden, Valentijnsconcerten en nog veel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here