Vlaamse artiesten krijgen nieuwe thuis

micTop Act Music: Belgisch talent krijgt nieuwe thuis bij Universal Music België

Universal Music België draagt talent van eigen bodem op handen. Daarom krijgen Vlaamse artiesten een nieuwe thuis binnen Universal op het nieuwe “Top Act Music”-label. Gino Moerman wordt aangesteld als labelmanager.

‘Populaire muziek van onze eigen artiesten doet het uitstekend’, zegt Patrick Guns, general manager van Universal Music België.

‘Met een eigen unit voor deze artiesten binnen onze Belgische organisatie, willen we het eigen talent nog optimaler ondersteunen en verder ontwikkelen.’

Gino Moerman, al werkzaam als consultant voor Universal Music, wordt label manager.

‘Gino zit dit jaar 30 jaar in de muziekwereld en kent het Vlaamse muzieklandschap, ook omwille van zijn managementactitiveiten, door en door. Hij is daarom de perfecte man om dit label te leiden’, vervolgt Patrick Guns.

Gino Moerman ging na een journalistieke opleiding aan de slag bij het ARS-label van Patrick Busschots. Na 11 leerrijke jaren, stapte hij over naar Sony Music, waar hij A&R verantwoordelijke werd voor de Benelux.

Sindsdien was Gino consultant voor Universal Music en verzorgt hij het management van enkele Vlaamse artiesten.

topact‘Ik ben vereerd dat ik de vraag kreeg om label manager van Top Act Music te worden’, zegt Gino. ‘Na 30 jaar in het vak is dit een mooie bekroning en een uitstekende gelegenheid om mijn kennis die ik doorheen de jaren en met de hulp van fantastische mentors kon vergaren ten dienste te stellen van een waaier van uitstekende Vlaamse artiesten.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here