Verwendag voor poetsdames

poetsdienstVerwendag voor poetsdames

Het gemeentebestuur van Nazareth doet mee aan de Dag van de schoonmaak op vrijdag 20 juni 2014. Het wordt een bijzondere verwendag voor de poetsdienst, helemaal in het teken van ‘gezondheid en genieten’.

Alle poetsdames kregen de uitnodiging om zich een hele dag te laten verwennen. Op het programma staan: een heerlijk ontbijt in het gemeentehuis, een verrassing op verplaatsing, een gezellige lunch in een restaurant en een boeiende workshop door een kinesist, namelijk ‘gezondheidspreventie voor poetsdames’.

Met deze actie willen het managementteam en de personeelsleden hun appreciatie voor de poetsdames tonen. Zij vliegen er immers elke dag weer met goede moed in, om de bureaus, kleedkamers, klaslokalen, toiletten, sportzalen en culturele centra schoon te maken. Zij zorgen ervoor dat de collega’s, inwoners en gebruikers van de gemeentelijke infrastructuur in nette ruimtes werken, vergaderen, sporten, school lopen, een voorstelling bijwonen, evenementen organiseren …

Naar aanleiding van deze verwendag worden alle medewerkers van Nazareth opgeroepen het werk van de poetsdienst te respecteren. Af en toe een dankwoordje is een kleine moeite. Zo kan het elke dag een ‘dag van de schoonmaak’ zijn.

2 REACTIES

  1. Toevallig hebben we bij het gemeentebestuur enkel poets-dames. Poetsmannen zijn altijd welkom!

  2. Toevallig hebben we bij het gemeentebestuur enkel poets-dames. Poetsmannen zijn altijd welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here