Het Gaadvis (GMG) café…, valt nog te bekijken

kaasbierVandaag kunnen we in de krant “Het Laatste Nieuws” lezen dat drankenhandelaar Etienne Podevijn (72) van de gelijknamige bierhandel zijn cafe “De Goudvis” in de Rozemarijnstraat gratis wil laten uitbaten als gunst aan de getroffen leden van de carnavalsgroep GMG. De leden zouden het cafe mogen uitbaten zolang er geen huurder is gevonden. Water, elektriciteit of huur zou GMG niet moeten betalen.

“De drankenhandelaar uit Aalst las over de ellende van Geloeif Mè Goed in de kranten en deed hen het voorstel om zonder tegenprestatie het café open te houden. Het enige wat ze moeten doen, is drank afnemen van Podevijn. Elektriciteits-, huur- en waterfacturen hoeven de carnavalisten niet te betalen” volgens HLN.

Volgens de eigenaar en drankenhandelaar Etienne Podevijn zou dit misschien interessant kunnen zijn om het café in het weekend open te houden omdat de carnavalsvereniging toch veel vrienden heeft en zolang er geen deftige huurder is gevonden kan de zaak dan toch open. “De laatste uitbater is failliet gegaan gewoon omdat hij lui was en tot nu toe hebben er zich nog geen deftige huurders aangediend.” aldus Podevijn in de krant HLN.

Dirk De Smedt van Geloeif Mè Goed “We zullen dit voorstel van de firma Podevijn samen onder de loep nemen en zien of dit binnen onze mogelijkheden ligt”, zegt De Smedt in Het Laatste Nieuws van 12-06-2014

Ook Steve Verleysen, van Geloeif Mè Goed wil alles eens goed bekijken alvorens te handelen. Op zijn Facebookpagina lezen we “Het Gaadvis (GMG) café…, dit valt allemaal nog te bekijken. Wat met vergunningen, politie, brandweer, verzekeringen, btw, … Spijtig dat dit in de pers moet komen vooraleer dit deftig kan worden bekeken. Wij zijn dankbaar voor het aangeboden café, maar willen geen oneerlijke concurrentie bieden aan de reeds omliggende horeca, of onnodige risico’s nemen… Hopend op begrip.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here