Rozebroeken vanaf vandaag virtueel open

rozebroekenZwemparadijs S&R Rozebroeken is vanaf vandaag virtueel open. Deze maand zal het Gentse subtropische zwemparadijs S&R Rozebroeken zijn miljoenste zwemmer verwelkomen. Maar daarnaast zwaait het haar deuren ook open voor de hele wereld: vanaf vandaag kan je het hele complex immers ook virtueel bezoeken. De Gentse start-up Poppr, die recent ook Mijn Pop-uprestaurant, het Stadhuis van Gent, de VRT, en vele andere locaties virtualiseerde, zorgde voor zowel de Google als Premium 360° virtual tour van het subtropische zwemparadijs.

Wandel binnen via Google

Allereerst kan je het complex bezoeken vanuit Google. Als je ‘Rozebroeken’ intikt in Google, zie je rechtsboven een kader met ‘Binnenkijken’ verschijnen. Als je daarop klikt wandel je virtueel door het subtropische complex. Ook de nieuw aangelegde weg naar Rozebroeken is nu eindelijk zichtbaar in Google Street View.

‘Google Business View’ is een nieuw product van Google en werd in 2013 in België gelanceerd. In essentie is het Google Street View, maar dan voor bedrijven.

Premium 360°: de dichtste benadering van de werkelijkheid

Maar Poppr maakte ook een Premium virtual tour van Rozebroeken. Dit zijn hyperrealistische beelden van extreme kwaliteit en met tal van opties. Je vindt deze tour op de website van S&R Rozebroeken of op de website van Poppr.

Voor het creëren van de tours werden hoogtestatieven van 4 tot maar liefst 20 meter gebruikt. Grote, dure stukken apparatuur moesten secuur tussen, op en over de zwembaden geloodst worden. Alles ruimtes, ook de sauna’s, hamam, wellness en sportzalen werden gevirtualiseerd.

Er werd voor Rozebroeken ook een nieuwe plattegrond in 3D getekend. Elke ruimte van het grondplan is aanklikbaar, waarna je er virtueel kan doorwandelen.

Zowel de Premium als de Google tour van Rozebroeken zijn vanaf vandaag toegankelijk vanaf je computer, tablet én smartphone.

www.sr-rozebroeken.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here