Aalst – Beeldende Kunsten verhuist naar Pupillen

aalst

aalstAcademie voor Beeldende Kunsten verhuist gedeeltelijk naar Pupillen

Een deel van de Academie voor Beeldende Kunsten verhuist binnenkort tijdelijk naar de Pupillen-site wegens verbouwingen. De stad kocht het pand van de Pupillen vorig jaar aan. Momenteel huisvest de Pupillen al repetitielokalen voor Aalsterse muziekbands en later wordt een ander gedeelte ingericht als testwoning voor het ouderenproject AIPA.

Op termijn verhuist ook de bibliotheek naar deze site. De komende 2 jaar neemt een deel van de ABK haar intrek in de gebouwen aan de kant van de Graanmarkt. De verhuis van enkele ateliers is noodzakelijk, want een gedeelte van de huidige locatie aan de Nieuwbeekstraat wordt afgebroken. Ten vroegste vanaf 2016 kunnen de leerlingen er opnieuw terecht in een splinternieuw gebouw, maar tot die tijd vinden zij een onderkomen in de Pupillen.

Gezocht! De Academie zoekt nog tafels, stoelen, rekken, borden, flipcharts, prikborden enz. om een tweetal jaar te gebruiken, of om permanent te huizen.Ook met verhuisdozen kun je de Academie een plezier doen.

De verhuis is gepland op 17 en 18 juni 2014. Wie verhuist? Het kinderatelier, een volwassenenatelier en een enkele secundaire klassen KSO. Voor verdere praktische afspraken mag je contact opnemen met de Academie op het nummer tel. 053 72 39 65 of via e-mail kim.robyns@aalst.be (vervoer, prijs, bruikleenovereenkomsten e.a.). Aalst, 11 juni 2014 namens het college van burgemeester en schepenen dienst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here