Eerste editie van Outsiders Festival in Alkmaar

outsidersOp zaterdag 9 augustus gaat de eerste editie van Outsiders Festival in Alkmaar plaatsvinden. Internationaal bekende artiesten als Carl Craig (USA), Xosar (DE), Delta Funktionen, ROD, Hunee (DE) en Sandrien zullen afreizen naar Alkmaar voor een optreden. De locatie is met outdoorpark De Hoornse Vaart centraal gelegen en uniek te noemen. Er zullen twee stages worden gebouwd die verschillende muziekstijlen bieden aan de bezoekers.

Na één van de initiatiefnemers te zijn geweest van het Morse Festival vorig jaar, is dit het eerste zelfstandige festival van Outsiders. De organisatie bestaat echter al een aantal jaar. Met eigen clubavonden in Studio 80 en Doka in Amsterdam hebben zij laten merken dat zij weten wat kwaliteitsmuziek is. Namen zoals Willie Burns (USA), Invite, Solar (USA) en Tom Trago maken er een waardige line up van.

Rising star De Sluwe Vos, aanstormend talent Rene Engel en de resident DJ’s van Outsiders maken de line up af. Producerende partij is Chateau Events, dat met haar Chateau Techno evenementen heeft laten zien dat zij de capaciteiten in huis hebben voor een productie van niveau. Ook de randprogrammering is een belangrijk onderdeel van het festival. Zo zal ‘Hans Glock, De Tekenmongool’ live art verzorgen tijdens het festival. Lokale en nationale acts zullen zeker opvallen op deze groene outdoor locatie.

Niet geheel onbelangrijk voor de Amsterdammers, Utrechters en andere forenzen: Vanaf Amsterdam gaat er om het kwartier een rechtstreekse trein die je in iets meer dan een half uur naar station Alkmaar Noord brengt. Vanaf daar is het twee minuten lopen naar het festivalterrein.

De earlybird tickets zijn inmiddels al uitverkocht, er zijn nog een aantal regular tickets beschikbaar tegen een gereduceerd tarief van € 21,- (excl. servicekosten).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here