Filmconcert in wereldpremière

Arsenal_DANCEDANCEDANCE

Filmconcert in wereldpremière op 41e editie Film Fest Gent. Deze uitzonderlijke voorstelling rond hun nieuwe plaat, Furu, zal op 22 oktober 2014 in wereldpremière gaan op Film Fest Gent in samenwerking met Vooruit.

De liefde van Arsenal voor beeld is reeds langer gekend en resulteerde dit jaar in een unieke film die zich afspeelt in Japan. Hendrik Willemyns schreef en produceerde het project in samenwerking met de Japanse regisseur Ken Ochiai. Dance! Dance! Dance! is een indrukwekkende moodboard van hun nieuwe plaat Furu geworden. Het filmconcert zal onuitgegeven soundtrack-materiaal combineren met bekendere nummers van Arsenal.

Synopsis
Tokio 2012. De Japanse DJ Furu wordt geconfronteerd met de invoering van een oude verloren gewaande wet uit 1948 die het dansen in Tokio verbiedt, maar wel wordt ingevoerd. Gevolg: Overal in Japan worden discotheken gesloten. Dik tegen de zin van Natsuko, een knappe jonge vrouw die erop uit is om de nacht van 11 maart onvergetelijk te maken. In haar zoektocht kruist ze het pad van Furu, die de laatste platen van zijn carriere draait. Hij is vastbesloten om die avond alleen en in alle sereniteit een einde aan zijn leven te maken.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 5 juni 2014. Meer info op www.filmfestival.be.
Arsenal_DANCEDANCEDANCE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here