Lander Van Steenbrugghe naar KVVV Ardennen

Lander Van Steenbrugghe

Lander Van SteenbruggheIn het voorbije weekend bereikte de Oost-Vlaamse 2de Provincialer KVVV Ardennen een overeenkomst met Lander Van Steenbrugghe die eerder aan het werk was als profvoetballer bij Zulte Waregem, OH Leuven, KSV Roeselare, KV Oostende en Eendracht Aalst.

De jonge vader van Lilou woont in Oudenaarde en zegt het leven als profvoetballer vaarwel maar blijft uiteraard zeer ambitieus en bij KVVV Ardennen heeft hij de unieke kans om in hetzelfde elftal uit te komen als zijn broer Jens en dit tot grote vreugde van vader Van Steenbrugghe. Met deze overeenkomst van minimaal 2 jaar onderstreept Lander dat hij geen ééndagsvlieg wil zijn bij KVVVA en wil hij een voortrekkersrol spelen om jongere spelers intens te gaan begeleiden samen met de trainersstaf van KVVVA onder leiding van trainer Pascal Jouret.

Voorzitter Luc Ysebaert is uiterst tevreden met deze nieuwe aanwinst en onderstreept hiermee dat KVVVA een ploeg blijft met hoge sportieve ambities. “Het is uiteindelijk het familiale karakter en de unieke sfeer die Lander over de streep getrokken heeft om voor KVVVA te kiezen en voor KVVVA is het dé kans bij uitstek om te leren van iemand die op het hoogste niveau gevoetbald heeft. Door de blijvende relaties van Lander met ploegen uit de hoogste nationale reeksen, zullen er in de komende voorbereidingsperiode een aantal ploegen afzakken naar Etikhove om U tegen te zeggen.”

Op donderdag 26 juni stelt het Bestuur van KVVVA Lander voor aan de eigen supporters op de spelersvoorstelling in de kantine op het A-terrein vanaf 19u30. Iedereen is welkom en na de ploegvoorstelling kan de WK wedstrijd Zuid-Korea – België gevolgd worden in een unieke Braziliaanse sfeer vanaf 22u00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here