Knallende finale van Mijn Pop-uprestaurant

Pop-uprestaurant

Antwerpen en Brussel helemaal klaar voor de knallende finale van Mijn Pop-uprestaurant! De laatste klanten zijn bediend, de laatste promo wordt gevoerd, de laatste rechte lijn naar de finale van Mijn Pop-uprestaurant! is ingezet. Jeremy & Noémie van Twenty-Two en Hanne & Jaro van Sticks & Stones zijn er alvast helemaal klaar voor. Op donderdag 5 juni 2014 verzamelen hun supporters op het Koningin Astridplein en het Muntplein om hun favoriete duo naar de overwinning te loodsen. Eén duo is rond de klok van 22.45 uur maar liefst 100.000 euro rijker.

De finale van Mijn Pop-uprestaurant! is voor de resterende duo’s dé apotheose van enkele loodzware, maar onvergetelijke maanden. Zij zijn helemaal klaar om er donderdag één groot slotfeest van te maken, samen met hun supporters én met reporters Sven Ornelis en Kürt Rogiers. Kürt snuift de sfeer op in Twenty-Two, terwijl Sven de temperatuur opmeet in Sticks & Stones. Vanochtend gingen Jeremy & Noémie en Hanne & Jaro alvast enkele Q-luisteraars verwennen met een lekker pop-upontbijt.

Pop-uprestaurant

De finale van Mijn Pop-uprestaurant! is voor de duo’s ook een moment van afscheid nemen, want Jeremy & Noémie en Hanne & Jaro zullen donderdagavond voor de allerlaatste keer gerechten serveren in hun pop-uprestaurant. Die allerlaatste service is voor het eerst live te zien tijdens de finale. Vrienden, familieleden, genodigden en winnaars van de VTM-wedstrijd krijgen de kans om nog één keer te tafelen in Twenty-Two en Sticks & Stones.

Pop-uprestaurant

Terwijl Sven en Kürt zich in de massa begeven, volgt Evi Hanssen het hele gebeuren op de voet vanuit de studio in Vilvoorde. Ze verwelkomt juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Max Borka om samen met hen terug te blikken op het parcours dat Jeremy & Noémie en Hanne & Jaro de voorbije maanden hebben afgelegd. Na een eenmalige aflevering van Wat Als? volgt voor de finalisten hét moment waarop ze Evi en de jury al dan niet uit de wagen zien stappen die voor hun pop-up stopt. Dan weten we welk duo door de kijker wordt uitgeroepen tot winnaar van Mijn Pop-uprestaurant! en naar huis gaat met 100.000 euro.

Pop-uprestaurant

Stem jouw favoriet naar de overwinning door de naam van de stad (Antwerpen of Brussel) te sms’en naar 6677 (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig en stemmen kan tot donderdag 5 juni 2014, tijdens de live finale. Meer info op vtm.be.

Mijn Pop-uprestaurant! – Op donderdag 5 juni 2014 om 20.35 live bij VTM

Update: Bussel (Sticks & Stones) wint de finale. Hierbij een dikke proficiat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here