Miss & Mister Gent dieper dan ooit

logo

Miss & Mister Gent 2015: wat kan u van deze nieuwe editie van dé Gentse verkiezing verwachten? De verkiezing vindt zoals vanouds plaats in de tent op het Ledebergplein, de inkomprijs is nog steeds erg democratisch en ook de gevestigde ambianceartiesten zijn wederom op het appel. Onder het toeziend oog van de Dekenij en de Schepen van Feestelijkheden Christophe Peeters staat het 4-koppige organisatieteam te trappelen om de verkiezing weer een trapje hoger te tillen. Ne gruuten stap!

Dit jaar zal er voor de allereerste keer een Miss & Mister Gentse Feesten worden verkozen. Op 19 juli worden de finalisten hiervoor klaargestoomd met een Gentse cultuurles en een promonamiddag door Gent om vervolgens ‘s avonds op een groot podium te schitteren. Om 19u start op de Korenmarkt een miniverkiezing waarbij één Miss en één Mister Gentse Feesten worden uitgekozen door het Gentse publiek.

Uiteraard is dit niet de enige activiteit waaraan de finalisten zich mogen verwachten. Naast enkele speciale fotoshoots, een mediatraining, een modeshow en een mediaopdracht mogen de kandidaten hun borst natmaken voor een weekendje weg, een bbq op de Blaarmeersen en een jogging.

Het prijzenpakket is zoals steeds de de moeite. De winnaars gaan naar huis met onder andere een reis naar Spanje, een kledingbon, een jaarabonnement fitness, een jaarabonnement kapper, een taalcursus, een weekendbon, een ontbijtbon, goodiebags, fotoshoots, een Gents kunstwerk, een lingerieset en een juweel. Desalniettemin gaat het voor ons toch vooral om de titel. Een mooi kroontje en lint zijn meegenomen, maar we hameren op de eer om een jaar lang dé ambassadeur of ambassadrice te mogen zijn van de prachtige stad Gent. Of het nu gaat om OdeGand, de Gentse Feesten, de Ghelamco-arena of een nieuwe zaak, Miss & Mister krijgen een ereplaats! We zijn dan ook op zoek naar een tof duo, dat dynamisch, sociaal, goedlachs en stijlvol Gent een jaar lang zal vertegenwoordigen. Zij zullen de opvolgers worden van Shauni en Gio, die de titel dit jaar met glans dragen. Om dit te kunnen overtreffen gaan we met Miss & Mister Gent, editie 2015, dan ook dieper dan ooit!

Voel jij jezelf geroepen om de nieuwe Gentse ambassadeur/ambassadrice te worden? Heb jij een innige band met Gent en ben je tussen 16 en 28 jaar oud? Schrijf je dan in voor de verkiezing via onze website www.miss-mistergent.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here