3x gouden bruiloft in Aalst

Pissort - Beeckman
Pissort - Beeckman

3x gouden bruiloft in Aalst. Vijftig jaar geleden werd er duchtig getrouwd in de stad Aalst. Drie koppels vierden onlangs hun gouden bruiloft. Etienne Pissoort en Mariette Beeckman, Raymond Couck en Marie Denise Van Geit en Rudy Van den Borre en Lyliane De Schryver gaven elkaar 50 jaar geleden het ja-woord.

Etienne Pissoort en Mariette Beeckman huwden op 8 mei 1964 voor burgemeester Gaston Caudron in Moorsel. Ze leerden elkaar kennen aan het ‘kapelleken’ in Moorsel. Etienne ging als vloerder aan de slag en Mariette zorgde voor het huishouden. Samen hebben ze 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Schepen Paul Stockman bracht de jubilarissen een bezoek en overhandigde hen een brief van de koning en een geschenk van de stad.

Raymond Couck en Marie Denise Van Geit huwden op 30 mei 1964 voor schepen Louis Van Bellingen in Erembodegem. Etienne werkte als ambtenaar bij de dienst pensioenen en Marie Denise zorgde ervoor dat het huishouden op rolletjes liep. Etienne en Marie Denise kregen 2 dochters en 2 kleinzonen.

Rudy Van den Borre en Lyliane De Schryver huwden op dezelfde dag als Raymond en Marie Denise, maar wel voor schepen Lucien Van Sinay in Aalst. Rudy en Lyliane zaten samen in de eerste kleuterklas, maar de echte vonk sloeg pas later over. Rudy baatte dancing The Kings uit en Lyliane zwaaide de scepter in het huishouden. Hun twee dochters schonken hen 5 kleinkinderen.

Schepen Mia De Brouwer bracht zowel Raymond en Marie Denise als Rudy en Lyliane een bezoek en overhandigde hen een brief van de koning en een geschenk van de stad.

Couck - Van Geit
Couck – Van Geit
Pissort - Beeckman
Pissort – Beeckman
Pissort - Beeckman
Pissort – Beeckman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here