Forum GAS toepassingen en pijnpunten in Aalst

de hechte ajuin

de hechte ajuin

Op donderdag 5 juni 2014 vindt in Aalst een belangrijk forum plaats over de GAS toepassingen en pijnpunten in een buurt die volgende straten omvat: de Ledebaan vanaf de St Annalaan en tot aan de Boudewijnlaan, Ingang Bonner, de Boudewijnlaan tot aan de Cesar Haeltermanstraat, de Cesar Haeltermanstraat tot aan de Welvaartstraat. De Welvaartstraat tot aan de Ledebaan. De Vilainstraat tot aan de Valerius de Sadeleerstaat. Valerius de Sadeleerstraat tot aan de Ledebaan, maar kan eventueel worden uitgebreid.

Het panel bestaat uit :
Burgemeester Christoph D’Haese NVA
Politie, Brandweer, Algemene Administratie en Coördinatie, Financiën, Geïntegreerd drugsbeleid, Stadspromotie, Communicatie, Preventie, Juridische Zaken en Informatica

3E Schepen Ann Van Den Steen SP&D
Openbare Werken en Stadsvernieuwing, Energie, Patrimonium en Regie der gebouwen
Raadslid Johan Stylemans OPEN VLD
Luc Van Lierde Plaatselijk Partijsecretaris van GROEN!

Ondervoorzitter CD&V Rafael Vermeiren
Plaats .
Didactisch Restaurant TechniGO! Campus Ledebaan
101, Ledebaan
9300- Aalst

OPEN DEUREN 19U, AANVANG 19U30
DOEL VAN HET FORUM: Open Dialoog met de bewoners. Wat kunnen wij samen doen om belangrijke pijnpunten in de buurt aan te pakken en weg te werken of verbeteren, en te dialogeren over de toekomst voor deze buurt.

De onderwerpen die aan bod zullen komen :
GAS-toepassingen : duidelijkheid en geen losse interpretaties of absurde toestanden. Wat met de werkelijke toepassing. Leefbaarheid van een buurt zonder verzuring. Wateroverlast: wat bij een nieuwe wateroverlast ? De riolering is een ramp, de blijvende schade. Wat over de her-aanleg van de Ledebaan. Veilig van en naar school. Sluikstorten en zwerfafval. Het wegdek en de voetpaden. Hondenpoep. Verkeers-en parkeerproblematiek. Bladverliezende bomen, alternatieve herbeplanting. Verkrotting. Zijn de onderwerpen die aan bod zullen komen.

Alle bewoners uit de buurt zijn uitgenodigd en ook de pers is bericht, maar iedereen is natuurlijk welkom, want het omvat een veel breder sociaal vlak dat dat van een buurt.

Wees erbij. Er wordt bewijzering geplaatst aan de campus op de weg naar the didactisch restaurant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here