De laatste strohalm voor GMG

aalst carnaval

aalstDe laatste strohalm voor GMG

De leden van GMG stuurden deze avond een mededeling hoe de zaken er werkelijk voorstaan. Hiermee willen ze ook speculaties en geruchten de kop indrukken. Het is de bedoeling de juiste informatie naar buiten te brengen.

Stand van zaken: “De leden van GMG die betrokken zijn in de brandzaak hadden vanavond een gezamenlijke vergaderingen met hun raadsmannen. We moeten eerlijk toegeven dat persaandacht voor ons noodzakelijk is om de poort tot onderhandelen open te houden. Correcte persberichten, duidelijk en zonder intentie om anderen in een slecht daglicht te stellen.

Bij deze kunnen we jullie laten weten dat wij verzekeraar AXA contacteerden en deze bereid is om rond de tafel te zitten, niet alleen met AXA zelf maar met alle betrokken schuldeisers. Echter tikt de tijd genadeloos in ons nadeel, want op 11 juni wordt al overgegaan tot uitvoerend beslag. Er resten ons dus nog 9 dagen om te bekomen dat de procedure tot inbeslagname wordt stopgezet en onderhandelingen kunnen worden opgestart. In elk geval zijn we AXA dankbaar voor de mogelijkheid die ze ons bieden en nemen deze met open armen aan. Enkel samen kunnen we tot een menselijke oplossing komen. Wij kunnen u verzekeren dat de leden meer dan de wanhoop nabij zijn. We herhalen dat fouten die gemaakt zijn in het verleden hebben geleid tot dit juridisch/technisch juist vonnis maar zo oneerlijk is voor de gedupeerden.

Wij hebben zopas tevens de vraag gericht naar burgemeester en schepenen om ons opnieuw te ontvangen en tevens AXA te vragen tot stopzetten van de procedure inbeslagname en een menselijke oplossing voor de betrokkenen. Hierbij ook de vraag om onderhandelingen op te starten met Ethias, evenwel buiten vervolging gesteld, maar als verzekeraar van de stad Aalst misschien wel een partner in het vinden van een oplossing. Ook de stad willen wij al op voorhand danken.

Namens de 30 gedupeerde GMG leden.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here