Bosuilfeesten op 28 juni 2014 te Meldert

bosuilfeesten

bosuilfeesten

Op 28 juni zijn het weer Bosuilfeesten te Meldert en dit reeds voor de vierde maal op rij. Het initiatief gaat uit van een aantal buren,6 gezinnen die oorspronkelijk elk een inbreng deden om te starten met hun uniek project: buren en mensen samenbrengen met muziek en amusement, kortom een gezellige dag bezorgen aan de inwoners van Meldert en ver daarbuiten.

De benaming gaat terug op een oud volks gezegde van een bekende en beruchte dokter (Bruintjes) en de bewoners van de Huizekensstraat.

Dat dit initiatief uniek is uit zich in een aantal dingen:

Een gezellige mix van jong en oud, een muzikale optocht om de buurt uit te nodigen! Een aanbod van 7 tot 77 jaar van kindergrime en luchtkasteel, het promoten van jonge bands uit Aalst en omstreken in combinatie met een senioren namiddag.

Wie zegt dat deze oudjes niet kunnen rocken vergist zich! Een live band brengt hits uit de tijd van toen, Patrick Nievel maakt zijn debuut in het Melderts samen met Antoon de troubadour zorgen zij dat de sfeer er direct inzit. Deze senioren van Meldert worden zelfs ( gratis) opgepikt door de organisatie na een seintje aan Joost Van de Voorde tel: 0475900448 om er zeker te kunnen bijzijn.

Later op de avond ( 19:00) komen Long Lost Sons ( Aalst)en sluiten PortraitB af samen met VOID Uit South Wales dewelke een internationaal tintje geeft aan de Bosuilfeesten.

Als extra’tje treed de enige en echte Bosuilband op tijdens de met spetterende fuif ! Het uniekst misschien heden ten dage is dat het festival / volksfeest gratis is, dus iedereen welkom!

Waar:Meldert, Langeweg
Wanneer: 28 juni 2014 vanaf 14
www.bosuilfeesten.be

bosuil

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here