Tevredenheid overheerst bij Partick De Smedt

pdsTevredenheid en dankbaarheid overheerst bij Partick De Smedt,

Deze keer waren de parlementaire verkiezingen van 25 mei voor sp.a Aalst heel bijzonder zegt Partick De Smedt.

“Aantreden met een quasi volledige nieuwe en jonge ploeg was gelet op de nog recente moeilijkheden in de partij een gedurfde keuze. De uitslagen tonen echter aan dat de juiste keuze gemaakt werd. De partij houdt goed stand (12%), de resultaten volgen bijna de tendensen van vele andere steden, niet meer maar ook niet minder. Bovendien behalen al onze kandidaten goede persoonlijke scores.

Vanop de 1ste opvolgersplaats voor de Kamer behaalt Sam Van De Putte maar liefst 5.584 stemmen. En ook onze andere kandidaten die allen voor het eerst deelnamen behalen tussen de 2.200 en 3.300 stemmen. Een dikke proficiat ! Hiermee is meteen ook een sterke basis gelegd voor de verdere uitbouw van de partij.

Onze dank gaat dan ook naar onze kiezers, kandidaten, leden, bestuursleden en militanten die elk meer dan hun deel deden. Samen met de campagneleiders Livia en Joost, hebben onze kandidaten Sam, Niels, Stefanie, Lore, Deniz en Erwin de partij een ontzaglijke dienst bewezen. Zij hebben onze positie in Aalst veilig gesteld. Met deze ploeg die engagement en vertrouwen uitstraalt kunnen we samen met het ook al vernieuwde bestuur verder. Ook dank aan Anja, Nathalie, Yves, Lenie, de Stijnen, Georges, Gracienne, … en nog zovele anderen voor net dat tikkeltje meer.

Samen kleuren we Aalst verder rood, stap voor stap, na de belangrijke stap die we samen op 25 mei hebben gezet. Na zovele weken spanning kan en mag nu tevredenheid en dankbaarheid overheersen, dat zeggen ook onze lijsttrekkers Freya Van den Bossche en Karin Temmerman. En … indien geïnteresseerd, contacteer ons gerust. Partick De Smedt”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here