De allerlaatste namen zijn bekend voor Boomtown

The Chills + Ostyn

De allerlaatste namen zijn bekend! Met de toevoeging van The Chills en Ostyn is de affiche van Boomtown nu helemaal compleet. De abonnementenverkoop gaat daarmee definitief van start, wie er nog eentje op de kop wil tikken, wacht best niet te lang. Het aftellen naar de Gentse Feesten kan beginnen.

The Chills + Ostyn

De Nieuw-Zeelandse cultband The Chills zal op zaterdag 26 juli spelen in de Handelsbeurs. Onder leiding van de redelijk legendarische Martin Phillipps scoorde de band de ene hit na de andere in de jaren ’80 en vroege jaren ’90. Met “Heavenly Pop Hit” nestelden ze zich definitief in de geschiedenisboeken, maar als je er een compilatie van hen bijneemt, weet je dat ze veel van die hemelse pophits hebben. Phillipps zag sindsdien veel, héél veel, groepsleden passeren, en had ook de nodige drugs- en andere problemen. Maar nu ze zijn terug, en gaan ze ook op tour doorheen Europa. Op Boomtown speelt de band een exclusief Belgisch concert!
Dezelfde avond zal ook Ostyn spelen. Na elf jaar broederschap, vijf albums en vele, vele concerten krijgt Absynthe Minded haar welverdiende rust. En terwijl de groep op krachten komt – voor de goede verstaanders: er is dus geen sprake van een split – verkent de frontman met een radicale draai aan het roer nieuwe muzikale horizonten. Veel beats. Veel synths. Diep een andere klankenwereld in.

Tickets

Boomtown is in de eerste plaats nog steeds een gratis festival: alle acts buiten op de Kouter zijn vrij toegankelijk.

Voor de concerten binnen in de Zaal en de Club van de Handelsbeurs kun je online tickets kopen. Zo ben je zeker van je plaats, én hoef je niet aan te schuiven aan de ingang. Bovendien is de prijs in voorverkoop lager dan de prijs aan de kassa de dag zelf.

Nog goedkoper is het kopen van een combi-ticket: een ticket voor de twee concerten van een bepaalde dag in dezelfde zaal, aan een zeer voordelige prijs. En voor wie echt helemáál wild is van Boomtown, is er sinds dit jaar ook het abonnement: alle concerten in de Handelsbeurs voor maar 40 euro! Met de toevoeging van deze laatste twee acts kan de abonnementenverkoop definitief van start gaan. Het aantal abonnementen is beperkt, dus wie er nog eentje op de kop wil tikken, wacht best niet te lang.

Combi-tickets en abonnementen zijn enkel online en vooraf te koop. Op het festival zelf kan je enkel nog tickets per concert kopen, tenzij het concert al op voorhand is uitverkocht. Want vol is vol!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here