Pieter Embrechts doet het licht uit in Geraardsbergen

Pieter Embrechts
Pieter Embrechts doet het licht uit van seizoen 2013-2014 .

Op zaterdag 7 juni is het zo ver. Dan stelt Pieter Embrechts in het Arjaantheater zijn nieuwste cd ‘Apenbloed en engelenzang’ voor aan Geraardsbergen en doet daarmee achteraf ook het licht uit van het seizoen 2013-2014.

Na zijn eerste album uit 2004, ‘Maanzin’, legde Pieter zich opnieuw toe op zijn andere liefdes: theater (de kakkewieten) ,TV-reeksen ( Canvas ‘Man Over woord’, Ketnet ‘W@=D@’ en ‘Mijn sport is top’), muziek ( El Tattoo del Tigre ). De voorbije jaren speelde Pieter met zijn prachtige ‘little bigband’ “THE NEW RADIO KINGS” op vele Vlaamse podia met groot succes. Maar tussendoor schreef Pieter Embrechts naarstig aan nieuw werk, met Nederlandstalig repertoire. En nu is het zo ver! Het nieuwe album ‘Apenbloed en engelenzang’ ligt al enige tijd in de rekken, zijn tournee draait op volle toeren. En die tournee mag hij (bijna) afsluiten in het Arjaantheater, op zaterdag 7 juni om 20 uur. Een tournee die al op menig goede recensie heeft mogen rekenen trouwens.

Voor meer tickets en info kan je terecht bij CC De Abdij, Abdijstraat 10,9500 Geraardsbergen, of op het nummer 054/ 43 72 61, of via mail: info@de-abdij.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here