JIC Aalst scoort op Vlaams niveau

jci
Leden van JCI Aalst kapen 3 awards weg op Vlaams Congres

JCI Tongeren organiseerde dit jaar op 9 en 10 mei het Vlaams Congres van JCI Vlaanderen. Traditiegetrouw werden er ook dit jaar awards uitgereikt aan leden die zich, en dat leverde voor JCI Aalst weer enkele mooie awards op. Zo kreeg Glenda De Bodt de award voor beste lid van JCI Vlaanderen en werd Jeroen Huylebroeck beloond met de award voor beste externe relaties binnen JCI. Wouter Danckaert kaapte dan weer de award weg voor beste voorzitter bij de afdelingen met meer dan 25 leden. JCI Aalst had dus redenen te over om in Tongeren stevig te feesten.

Net als op het Vlaams Congres in Gent een jaar geleden, was de editie van dit jaar in Tongeren weer een schot in de roos voor JCI Aalst wat awards betreft. Op het Vlaams Congres van JCI worden individuele leden beloond voor hun inzet binnen de vereniging het afgelopen jaar. JCI Aalst was talrijk aanwezig en diende in bijna elke categorie een awarddossier in. Van de zeven ingediende dossiers konden de Aalstenaars er 3 verzilveren.

Glenda De Bodt werd verkozen door de jury als beste lid van JCI Vlaanderen. Jeroen Huylebroeck kreeg de award voor beste externe relaties binnen JCI. En voorzitter Wouter Danckaert mocht de award voor beste voorzitter in ontvangst nemen in de categorie van afdelingen met 25 of meer leden.
“Het is fantastisch dat we deze awards krijgen”, zegt een tevreden voorzitter Wouter Danckaert. “Het is een mooie erkenning voor de inzet van hen die de award krijgen, maar het is ook bewijs dat onze hele lokale afdeling het goed doet en dat we echt impact hebben. Daarom hebben we ook in zoveel categorieën dossiers ingediend. Als voorzitter ben ik bijzonder fier op deze awards.” Met het ook op de organisatie van de Nationale Conventie van 2015 zal JCI Aalst zeker nog beroep kunnen doen op de inzet van haar leden.

Dat het goed gaat met JCI Aalst, vertaalt zich ook in de functies die enkele leden van Aalst volgend jaar zullen opnemen buiten de eigen afdeling. Voorzitter Wouter Danckaert wordt TIF Director en krijgt de uitdaging om alles omtrent trainingen te hervormen. Tom Staelens neemt binnen JCI Vlaanderen de rol van communicatieverantwoordelijke op, wat hij dit jaar ook al deed binnen JCI Aalst. En Glenda De Bodt wordt districtsmanager voor Oost-Vlaanderen. “Dat onze leden kansen krijgen en nemen om op andere niveau’s binnen JCI verantwoordelijkheden op te nemen, kan ik als voorzitter alleen maar toejuichen” geeft Wouter Danckaert mee. “Het zal onze afdeling alleen maar ten goede komen.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here