Campagnewagen Ben Weyts volledig uitgebrand

ben weyts
Brandstichting: Campagnewagen Ben Weyts volledig uitgebrand

Deze nacht, omstreeks 4 uur is de lichte bestelwagen van Ben Weyts volledig uitgebrand. De politie vermoed brandstichting. De lichte bestelwagen waarmee N-VA-Kamerlid Ben Weyts campagne voerde stond geparkeerd aan de afrit van de Brusselse ring in Beersel. De brandweer kwam nog ter plaatse om te blussen, maar het voertuig is volledig vernield.

Ben Weyts is er niet over te spreken dat waarschijnlijk tegenstanders die bestelwagen in brand staken, “waar gaan we naar toe zegt het kamerlid, ook was die lichte bestelwagen niet van mij. Een vriend gaf de bestelwagen gratis in bruikleen.”

joke-de-zwaef-brand-300x291Ook Joke De Swaef van Open-VLD had bij de vorige verkiezingen af te rekenen met pyromanen. Zo werden regelmatig haar verkiezingsborden volledig in brand gestoken. Het hield de brandstichters niet tegen om de borden vlakbij bewoonde woningen in brand te steken. “Ik ben blij dat deze verkiezingen nu rustig zijn verlopen, toch zit er de schrik altijd in, dit zal mij altijd achtervolgen.” zegt Joke De Swaef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here