Extra drukke tijden voor Yoleen Van Camp (N-VA)

yoleen van camp

yoleen van camp
Gisteren was het een spannende dag voor Yoleen Van Camp uit Lichtaart. Tijdens het voeren van haar kiescampagne had Yoleen nog tijd om haar doctoraat te verdedigen, met als eregast Jan Jambon.

Medication Adherense Management in Auditorium Kinsbergen UZ Antwerpen op vrijdag 23 mei 2014. Het waren extra drukke tijden voor Yoleen. Campagne voeren en daarbij studeren is niet altijd evident. Wij willen haar hierbij dan ook proficiat wensen met haar diploma en titel.

Yoleen Van Camp staat 10de plaats N-VA Kamerlijst provincie Antwerpen en wil als verpleegkundige, diabeteseducator en een doctoraat Medische Wetenschappen zorgen dat onze gezondheidszorg gezond blijft. Meer aandacht schenken aan een gezonde levensstijl, dit ter preventie van ernstige aandoeningen, een betere verloning van het zorgpersoneel en een eerlijker en transparanter beleid. Daarbij moeten we ook een eind maken aan de verspillingen, de middelen moeten naar mensen gaan die het echt nodig hebben, zegt Yoleen.

Betreft de verkiezingen van 25 mei hoop ik natuurlijk op veel stemmen, maar daar hoopt iedereen op lacht Yoleen. “Ik kan alleen maar bevestigen dat kiezen voor N-VA een goede keuze is, onze partij heeft heel wat bekwame mensen aan boord die zich inzetten voor een leefbaar Vlaanderen.”

Yoleen Van Camp 10de plaats N-VA Kamerlijst provincie Antwerpen

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here