Het is bijna Cirk! in Aalst

cirk! Aalst

cirk! Aalst
De zomer komt eraan, Cirk! is in aantocht. De Aalsterse circusdriedaagse kende met de jubileumeditie van 2013 een hoogvlieger. Het vuurwerkspektakel van Les Commandos Percu zindert nog na. Intussen is het festival in 2014 reeds toe aan een zesde editie en kan het rekenen op nationale en internationale aandacht. Cirk! ontpopte zich tot een volwaardige speler in zijn genre. Het festival heeft een publiek opgebouwd en het laten kennismaken met het circus in al zijn facetten.

Cirk! is en blijft een laagdrempelig en gratis openluchtfestival dat inspeelt op alle circusvormen. Het festival heeft aandacht voor verschillende toeschouwers en doelgroepen en laat de toeschouwer passief en vaak ook iets actiever participeren.

Cirk! steekt in 2014 de Dender over. Op vrijdagavond wordt de circusdriedaagse op gang getrokken op rechteroever. In het hart van de meest bruisende wijk van de stad zullen de eerste voorstellingen worden gespeeld. Ook tijdens de rest van het weekend zal rechteroever een hotspot blijven.

Het festival doet andermaal het stadspark aan. Laat je verrassen door een bont gezelschap dat je volledig zal inpakken. Ontdek nu al welke artiesten te gast zijn op Cirk! 2014: www.cirkaalst.be/artiesten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here