Sara Rampelberg als Vlaming in Brussel

sara
Mijn naam is Sara Rampelberg, ik ben getrouwd, mama van drie en ik woon in Jette. Ik ben van opleiding tolk en werk als meertalige bediende in Brussel. Als geëngageerde Vlaming zet ik me al in voor de N-VA sinds 2006.

Wat was de aanzet om voor N-VA te kiezen?
Ik ben altijd een overtuigd Vlaming geweest en de dagelijkse realiteit in Brussel zette me ertoe aan op zoek te gaan naar een partij die echt oplossingen biedt voor de stad en haar bewoners.

Wat zijn jouw speerpunten in deze campagne?
Ik heb jaren les gegeven en ik ben mama dus onderwijs vind ik een zeer belangrijk thema: voldoende plaatsen in het Nederlandstalig onderwijs in Brussel zijn broodnodig. Daarnaast wil ik ook graag aandacht vragen voor sport en jeugd.

Zijn er in deze campagne momenten die je zullen bijblijven of liever snel zou vergeten?
Het flyeren op markten en op drukke plaatsen (zoals de Nieuwstraat) zal me zeker bijblijven: je krijgt soms erg leuke reacties en je hebt direct contact met de kiezer.

Omschrijf kort en bondig waarom de mensen voor jou moeten stemmen?
Ik ben een harde werker en een militant van het eerste uur. Ik wil gaan voor de idealen van de N-VA en me daar 100% voor inzetten.

Zeg in één zin waarom stemmen voor N-VA stemmen zo belangrijk is?
De N-VA staat voor verandering en vooruitgang: al wie een mooiere toekomst wil en bereid is zich daarvoor in te zetten kan nu de knop omdraaien!

Hoe ervaar je de steun van vrienden en familie?
Ik kon deze campagne rekenen op de volle steun van mijn partner en veel vrienden en dat heeft me veel deugd gedaan: alvast een hartelijke dankjewel aan al die medestanders!

Foto: Verwilghen Johan lijstduwer opvolgers kamer, De Deken Hugo 6e plaats Brussels Parlement, Rampelberg Sara 2e plaats Vlaams Parlement voor de campagnewagen in Anderlecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here