Anny De Maght en Verdoodt steunen Joke De Swaef

Joke De swaef

Joke De swaefVrienden getuigen voor Joke De Swaef: Politiek gaat over vertrouwen hebben en vertrouwen geven zegt Anny De Maght. In een interview geeft de gewezen burgemeester haar volledige steun en vertrouwen aan Joke De Swaef en Open-VLD. Anne-Marie Verdoodt, ex-schepenen van burgerlijke stand en bevolking voor de stad Aalst geeft eveneens haar stem en vertrouwen aan Joke. Daar Anne-Marie Verdoodt zelf niet deelneemt aan deze verkiezingen wil ze samen met Anny De Maght hun vrienden en kennissen oproepen om aanstaande zondag zeker voor Joke De Swaef op de Vlaamse Open Vld-lijst te stemmen.

“Op Joke De Swaef kan je steeds beroep doen, Joke is iemand die tracht te bemiddelen en problemen tracht op te lossen. Open-VLD en Joke kunnen er samen iets goed van maken.”, zeggen deze Aalsterse Open-VLD vrouwen.

De voorzitter, Karl Roelandt van hondenschool PoHo, is samen met Joke De Swaef reeds 15 jaar bestuurder in deze VZW en is van mening dat ze echt iemand is die naast haar vele andere bezigheden zich volledig inzet voor de hondenschool, het vrijwilligersleven en het dierenwelzijn.

Met haar wilskracht geeft Joke een positieve stimulans om iedereen de goede richting te wijzen. #samenvooruit @jokedeswaef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here