Ebay-veiling tegen zinloos geweld

vlinderVan maandagavond 26 mei t/m woensdagavond 4 juni 2014 loopt de 8ste editie van de nationale ebay-veiling met exclusieve hebbedingen van BV’s en incentives met BV’s. De opbrengst gaat integraal naar de de vzw Zinloos Geweld die daarmee zijn preventieprojecten, zijn research voor de ontwikkeling van een nieuw educatief spel en een positiviteitsproject wil blijven garanderen.

Omwille van het gebruiksgemak kan men vanaf maandag 26 mei om 20 uur terecht op de startpagina www.tegenpestenengeweld.be om de rechtstreekse weblinks per item aan te klikken. Zo hoeft er niet op www.ebay.be gezocht te worden.

Aan de veiling werken heel wat BV’s mee zoals actrice Hilde De Baerdemaeker, jeugdschrijver Marc De Bel, presentatrice/auteur Katja Retsin en schlagerzanger Christoff. Zo veilt Katja (zie foto in bijlage) een voorleessessie uit haar kinderboeken ‘De Roze Tijgers’, voor kinderen in een klas of tijdens een kinder- of familiefeest. Ze schenkt daarbij ook gesigneerde exemplaren van haar drie kinderboeken. Christoff (foto in bijlage) schenkt de hoes van zijn laatste CD weg die speciaal door zijn platenmaatschappij Universal op canvas werd getrokken. Een pièce unique die niet in de handel verkrijgbaar is. Nemen ook deel aan de veiling: de Rode Duivels, jongerenidool Ian Thomas, de komieken Walter Baele en Piv Huvluv, acteur Carry Goossens, filmjournalist Roel Van Bambost, oud-renner Tom Steels, het Internationaal Filmfestival Gent en het Centrum van de Ronde van Vlaanderen, sterdanser en jurylid Davy Brocatus, BV-fotograaf Filip Naudts, en de voetbalclubs Standard Luik, KRC Genk, Waasland Beveren, Zulte Waregem, Club Brugge, KV Kortrijk, KAA Gent, Lokeren, Beerschot. Zie overzicht onderaan.

Acht jaar na haar oprichting is vzw Zinloos Geweld een herkenbare organisatie in Vlaanderen met vele positief-creatieve projecten en activiteiten. Het vlinderlogo zorgt voor een grote herkenbaarheid en bindmiddel. De vzw profileerde zich de jongste jaren vooral met de ontwikkeling van educatieve spellen rond (cyber)pesten, diversiteit en geweld. De spellen met namen als ‘VlinderSlag’, ‘VlinderNET’ en ‘Pest’OOg’ zijn een groot succes in het lager en secundair onderwijs. Met de opbrengst van de veiling wil de onafhankelijke vzw alvast zijn projectwerking kunnen blijven garanderen.

Info: www.tegenpestenengeweld.be, www.zinloosgeweld.net, info@zinloosgeweld.net

christoff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here