Bart De Wever-fan laat zich niet afschrikken

rene
Een fan van Bart De Wever laat zich niet afschrikken. Gisteren werd de man opgepakt door de politie van Aalst. Dit aan de rotonde van de Albatros terwijl hij reclame maakte voor Bart De Wever. Het initiatief om de man op te pakken ging uit van de burgemeester Christoph D’Haese (Aalst). “Ik heb zelf gevraagd die man te laten verwijderen omdat de verkeersveiligheid in het gedrang kon komen door zijn manifestatie”, zegt burgemeester Christoph D’Haese die zelf lijstduwer is op de Kamerlijst van N-VA aan de krant Het Laatste Nieuws.

Vandaag staat de René Demol uit Anderlecht er weer. De rotonde aan de Albatros zou zijn lievelingsplekje zijn om zieltjes voor Bart De Wever te winnen. Twee jaar geleden tijdens de vorige verkiezingen kon je René daar ook spotten.

René Demol maakt geen deel uit van de campagneploeg van N-VA en handelt op eigen initiatief.

De rotonde aan de Albatros is het punt bij uitstek om reclame te maken tijdens de verkiezingen. Open VLD en Veerle Baeyens hebben hun plaats daar ook gevonden.

veerleb

1 REACTIE

  1. Hij werd helemaal niet opgepakt. Integendeel, politiemannen spraken elkaar tegen en zijn nadien opgestapt. Hij doet niets verkeerd, staat er reglementair.

  2. Hij werd helemaal niet opgepakt. Integendeel, politiemannen spraken elkaar tegen en zijn nadien opgestapt. Hij doet niets verkeerd, staat er reglementair.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here