Richard Stricker hoofdcoach bij Royal Antwerp FC

Richard StrickerVandaag maakt Richard Stricker promotie en wordt hoofdcoach bij Royal Antwerp FC

De Nederlander was vorig seizoen nog T2 bij Royal Antwerp FC, en maakt nu dus promotie naar het hoofdtrainerschap voor het seizoen 2014-2015. Van de Great Old, onder Jimmy Floyd Hasselbaink, en schuift nu dus een bankje op. Zo kiest Stamnummer 1 voor continuïteit op het sportieve vlak, en hoopt het de beste elementen van de afgelopen jaargang te kunnen behouden en aan te vullen naar volgend seizoen toe.

Vòòr zijn assistent-trainerschap bij Antwerp, had Stricker al ervaring opgedaan als jeugdtrainer (FC Den Bosch, PSV, FC Volendam), en Hoofd Opleidingen (FC Volendam), wat hem een uitstekende keuze maakt om met de jonge Antwerpse kern te werken. Bijkomend voordeel is dat Richard de groep al heel goed kent, en dus kan voortbouwen op de goede en minder goede punten van vorig seizoen. Samen met CEO Gunther Hofmans zal hij nu de seizoensanalyse verder afwerken, met het oog op versterkingen voor de jaargang 2014-2015.

Ook voor de opvulling van de vrijgekomen positie van T2 kiest Antwerp voor continuïteit. Keeperstrainer Pieter-Jan Sabbe zal dit takenpakket volgend seizoen op zich nemen, ter aanvulling van zijn activiteiten als Keeperstrainer. Voor Sabbe wordt het al zijn derde jaar bij de Great Old.

Foto: Royal Antwerp FC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here