Burgemeester Haaltert bezoekt inwoners met caravan

Burgemeester Haaltert bezoekt inwoners met caravan

Veerle Baeyens één blok dynamiet. Een dame met pit, velen zouden het in Haaltert niet gedacht hebben dat Veerle Baeyens het tot burgemeester zou schoppen. Nu kent iedereen burgemeester Baeyens wel, een harde tante die zich niet van haar stuk laat brengen, juist is juist en krom is krom is haar moto.

Haar troeven zijn snelheid en steeds bereikbaar voor iedereen die haar hulp nodig heeft. Een gestructureerd en transparant beleid is noodzakelijk zegt Veerle Baeyens. Mensen hebben recht op informatie, niemand heeft een probleem iets meer te betalen als je ook weet wat er met je centen gebeurt.

Vandaag bestuurt de overheid traag en inefficiënt. Beslissingen worden doorgeschoven naar volgende generaties, uitdagingen worden uit de weg gegaan.
Samen dienen we alert te zijn voor vernieuwing: immers wie vandaag halsstarrig vasthoudt aan de oplossingen van gisteren, bereidt de toekomst niet voor, maar belast deze. Met mijn management- en beleidservaring, zal ik enthousiast de uitdaging aangaan om de huidige structuren om te vormen tot flexibele en moderne organisaties. Een goed georganiseerd bestuur is immers dé fundering voor een toekomst met kansen voor iedereen.

Op dit ogenblik trekt Veerle Baeyens met een caravan door Groot-Haaltert. Op die manier wil ze alle burgers ontmoeten die haar bezoeken tijdens de rondrit. Je wordt niet sterker van náást elkaar te leven, wel van sámen te leven zegt een vastberaden burgemeester.

caravan

veerle 10de plaats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here