SD&P gaat voor happy Aalst

happy aalstSD&P gaat voor ‘happy’ Aalst. De dansmicrobe heeft SD&P goed te pakken. Nadat ze uitpakten met een succesvolle flashmob maakten ze nu ook een filmpje op de wereldhit “Happy” van Pharrell Williams. Hiermee wil de jonge partij Aalst op een positieve manier in de kijker zetten.

Aalst zet zich hiermee naast steden als Parijs, Berlijn en Lausanne waar al verschillende Happy-filmpjes werden opgenomen. “Je kan deze filmpjes vinden via You Tube”, zeggen SD&P-boegbeelden Ann Van de Steen en Dylan Casaer. “Maar stiekem vinden we het onze toch wel het beste. We willen de fierheid van de Aalstenaar ermee benadrukken. Bovendien tonen we onze open geest want wie goed kijkt, ziet ook andere partijen opduiken in onze clip. SD&P weigert een bekrompen partij te zijn.”

Voor de realisatie van hun filmpje werkte SD&P samen met danscenter Move. “We willen Patrick De Coninck en zijn team dan ook nog eens extra bedanken voor hun hulp”, zegt Dylan Casaer. “En ook Sven De Smet verdient een speciale vermelding want hij zorgde voor de uitstekende montage.”

Bekijk hier het filmpje – http://www.youtube.com/watch?v=2yBkMbV_ZP0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here