Tom wint The Voice van Vlaanderen ?

tom1“Wint Tom The Voice van Vlaanderen” is de vraag wat veel Aalstenaars zich stellen. Toch willen ze in Aalst hun favoriet “Tom” een duwtje in de rug geven en alle kansen benutten om Tom uit The Voice van Vlaanderen te steunen.

Sinds enkele dagen zijn er voorbereidingen aan de gang om op 23 mei een groot scherm te plaatsen op de Hopmarkt. Op deze manier kan iedereen van binnen en buiten Aalst de finale in openlucht volgen. Tevens doet de organisatie een oproep aan alle fans om ook oude en bruikbare gsm-toestelletjes mee te brengen tijdens de finaleavond. De opzet is om zoveel mogelijk smsjes te sturen tijdens de uitzending van de live finale.

Aalst zal alles doen om Tom naar de overwinning te sturen. De organisatie gaat uit van “Her Band van Charlotte Van Schuylenbergh”. Het schepencollege van Aalst gaf reeds de toestemming voor dit evenement.

Volgens goed ingelichte bron verloopt de organisatie op wieltjes. Men verwacht dat er minstens 1500 mensen zullen afzakken naar Aalst om de overwinning van Tom te vieren. Er zullen ook standjes met drank en oplaadkaarten voorzien worden.

Wie in Gent geen plaats kon bemachtigen kan nog steeds naar Aalst afzakken, op voorwaarde dat ze voor Tom stemmen natuurlijk. Aalst wil vanop de Hopmarkt het verschil maken. SMS TOM naar 6677

Bezoek de Facebookpagina op www.facebook.com

tom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here