Haaltertse 55-plussers trekken dit jaar naar Brussel

haaltertHaaltertse 55-plussers trekken dit jaar naar Brussel. Op vrijdag 20 juni organiseren het gemeentebestuur en de seniorenraad naar goede jaarlijkse gewoonte een uitstap.

Is Brussel voor u een onbeschreven blad? Kent u alleen de Nieuwstraat of de weg van en naar het werk? Daar proberen de organisatoren met het programma van deze uitstap wat aan te veranderen. In de voormiddag krijgen de deelnemers een totaalbeeld van onze hoofdstad door een busrondrit langs de voornaamste bezienswaardigheden met start op de Heizel.

De rondrit eindigt in het Warandepark en vandaar gaat het te voet naar de benedenstad voor een lunch met Brusselse specialiteiten. Na de lunch krijgt iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een begeleide stadswandeling. Gewoon zalig een terrasje doen op de Grote Markt is uiteraard ook een optie.

Er is busvervoer voorzien van en naar Brussel, met opstapplaatsen in alle deelgemeenten. Alles is inbegrepen in de deelnameprijs van € 27 per persoon. Inschrijven kan nog tot 6 juni in het sociaal huis in Haaltert of bij de bestuursleden van de plaatselijke seniorenverenigingen. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here