SD&P ook in Haaltert vertegenwoordigd

sdenp

sdenpDe onlangs opgerichte partij “SD&P” is ook in Haaltert sterk vertegenwoordigd ! Hierbij stellen we de drie kandidaten voor die “Haaltert” onder hun vleugels nemen. Dus gaan we even op gesprek bij Ann Renneboog, Michel Markey en Sissi Keymeulen. De Sociaal Democraten & Progressieven van de SD&P staan voor een verademing in de politiek, samenleving en maatschappij.

Ann Renneboog, 50 jaar, is fier dat ze als maatschappelijk assistente en coördinator van de Woonwinkel zeer betrokken is geweest bij bezorgdheden in onze samenleving. Het werken voor mensen die het minder goed hebben gaf haar nieuwe zuurstof. Vandaag geeft ze als welzijnscoördinator een nieuwe adem aan het Aalsterse welzijns- en gezondheidsbeleid. Haar politieke ervaring groeide in de intense samenwerking met schepen Ann Van de Steen te Aalst. In oktober 2012 stond Ann dan ook op de sp.a-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen te Haaltert, dit samen met Michel Markey.

Ann haalde de kranten toen haar sp.a-lidkaart in januari 2014 op ondemocratische wijze ongeldig werd verklaard.
Ann stelde zich kritisch op en besloot dat een samenleving, een maatschappij niet verstikkend mag werken. Om iedereen gelijkwaardige kansen te geven is er vandaag de dag heel veel verse zuurstof nodig in het politieke landschap. SD&P biedt deze zuurstof.

Haar droom is dan ook dat iedere mens een zuurstofrijk plekje van geluk kan vinden en samen met de vrienden Sissi en Michel wil ze daarbij iedere mens op weg helpen.

Michel Markey, 61 jaar, gepensioneerd ambtenaar van de RVA (Hoofdbestuur) in Brussel en woont op een gerenoveerde boerderij met 4 vrienden op de Pontweg in Haaltert in de woongemeenschap Utopia, het eerste en enige co-housingproject in Haaltert.

Michel is in Haaltert lid van de Raad van Bestuur van het PWA en heeft zowel in 2006 als kandidaat op de lijst van sp.a Aalst gestaan, als in 2012 te Haaltert, telkens voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Hij is vooral gekend als verbonden met de voetbalclub Eendracht Aalst. Hij is lid van algemene vergadering van de VZW Eendracht Aalst, is ex-bestuurslid en ex-voorzitter. Hij is ook vandaag voorzitter van een supportersclub.

Michel zet zich actief in als voorzitter van een VZW die zich bezig houdt met de buurtwerking op rechteroever in Aalst

Sissi Keymeulen, 36 jaar, woont sinds 3 jaar te Haaltert en voorheen te Aalst. Sissi wordt binnenkort mama van haar 1ste kindje. Zij heeft een bijzonder groot hart voor mensen en dieren. Sissi was meer dan 13 jaar actief in Human resources voor bedienden en arbeiders voornamelijk in de interimsector, daarna in de industriele omgeving.

SD&P trekt Sissi aan voor hun vernieuwde invalshoek, hun sociale standpunten en de zuurstof die zij halen uit de ideeën van hun leden en de “gewone man/vrouw” op straat. Sissie wil actief deel uitmaken van SD&P om voor iedereen gelijke kansen te creëren, voor man en vrouw, voor jong en oud op gebied van werk, wonen, ouderschap enz …

Een warme sociale samenleving die niet de nadruk legt op de achtergrond, religie of huidskleur van personen, maar op persoonlijke waarden en normen binnen je toekomstperspectief. Daar voelt Sissi zich thuis.

sdenp zuurstofAnn, Michel en Sissi willen samen met SD&P meer zuurstof geven in de verstikkende huidige politiek en dat met een “familiale”verbondenheid.

SD&P hoopt dat ook de Haaltenaren aan Ann, Michel en Sissi een bijkomende adem geeft op 25 mei 2014.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here